'Inter dichtbij komst opvolger Onana en hoopt vervanger Lukaku bij Arsenal op te pikken'

27 juli 2023, 19:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Internazionale raakte na het bereiken van de Champions League-finale met André Onana en Romelu Lukaku twee belangrijke spelers kwijt. De club van Stefan de Vrij en Denzel Dumfries lijkt inmiddels dichtbij het aantrekken van een vervanger van de doelman en heeft bovendien ook besloten wie de opvolger van de Belgische spits moet gaan worden.

Fabrizio Romano, de ongekroonde koning van de transferjournalistiek, meldt donderdag dat Inter een akkoord nadert met Bayern München over de komst van Yann Sommer (34). Hij moet de naar Manchester United vertrokken Onana gaan opvolgen onder de lat. De Zwitser staat pas een halfjaar onder contract in München, waar hij de door een beenbreuk uitgeschakelde Manuel Neuer tijdelijk verving. Sky Sport Italia weet welk bedrag hij moet kosten: waar de vraagprijs van Bayern zes miljoen euro zou hebben bedragen betalen de Nerazzurri nu een bedrag van vier miljoen euro dat door bonussen nog wel verder kan oplopen, aldus het medium.

Artikel gaat verder onder video

Ook spits Lukaku trok deze zomer de deur bij Inter achter zich dicht. De afgelopen seizoen gehuurde Belg keert in eerste instantie terug naar Chelsea, waar hij overigens weinig perspectief lijkt te hebben. Tot woede van de Inter-fans leek hij de afgelopen tijd zelfs op weg naar rivaal Juventus, al zou ook een overstap naar Saudi-Arabië nog altijd tot de mogelijkheden behoren.

Journalist Rudy Galetti (Sky) weet donderdagavond te melden dat Folarin Balogun de man is die Lukaku moet doen vergeten in Milaan. De 22-jarige Amerikaan werd afgelopen seizoen door Arsenal verhuurd aan het Franse Stade Reims, waar hij met 21 competitietreffers grote indruk wist te maken. Toch lijkt hij bij Arsenal niet op een basisplaats af te stevenen, waardoor Inter hoopt dat een bedrag tussen de 35 en 40 miljoen euro genoeg is om hem naar Italië te halen. Mocht de toenadering tevergeefs blijken, dan schakelt de club volgens Galetti door naar het schaduwlijstje waarop onder meer Youssef En-Nesyri (Sevilla) voor zou komen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen