Maurice Steijn kiest in oefenwedstrijd van Ajax voor opvallende aanvoerder

29 juli 2023, 13:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De opstelling van Ajax voor de oefenwedstrijd tegen FC Augsburg is bekend. Mohamed Daramy krijgt als rechtsbuiten het vertrouwen van Maurice Steijn, terwijl Steven Bergwijn zaterdagmiddag de aanvoerdersband om zijn linkerarm schuift. Het vriendschappelijke duel wordt gespeeld in de WWK Arena en gaat om 15.00 uur van start.

Het Amsterdamse doel wordt verdedigd door Gerónimo Rulli, terwijl Devyne Rensch, Olivier Aertssen, Jorrel Hato en Owen Wijndal de verdediger vormen. Benjamin Tahirovic, Kenneth Taylor en Branco van den Boomen staan op het middenveld, wat betekent dat Davy Klaassen buiten de basiself staat. Brian Brobbey wordt als spits geflankeerd door Daramy en Bergwijn.

Mohammed Kudus en Steven Berghuis maken vanwege blessureleed geen deel uit van de selectie, terwijl Jorge Sánchez en Edson Álvarez nog niet zijn teruggekeerd van vakantie.

Artikel gaat verder onder video

Ajax speelt tegen Augsburg de vijfde wedstrijd van de oefencampagne. Bij het officieuze debuut van Steijn werd er gelijkgespeeld tegen FC Den Bosch (2-2), waarna een zege tegen Shakhtar Donetsk (3-0) en een nederlaag tegen RSC Anderlecht (3-0) volgden. Tijdens het trainingskamp in Duitsland trof Ajax eerder deze week SpVgg Unterhaching (5-3 winst).

Opstelling Ajax: Rulli; Rensch, Aertssen, Hato, Wijndal; Tahirovic, Taylor, Van den Boomen; Daramy, Brobbey, Bergwijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

passie4ajax
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom beloon je een speler met de aanvoerdersband, die nog niks gepresenteerd heeft bij je club. Ze hadden beter een postzegel op zijn arm kunnen plakken en terug sturen naar Tottenham.

HendrikWesterneng28
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moet je bij ADOLF en zijn BILLEMAATJE Maurice zijn🤣🤣🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen