PSV en Club Brugge bereiken akkoord over transfer Noa Lang

7 juli 2023, 09:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV heeft een akkoord bereikt met Club Brugge over de transfer van Noa Lang, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De 24-jarige aanvaller ondergaat vrijdag de medische keuring in Eindhoven, waarna hij zijn handtekening zet onder een meerjarig contract en vervolgens aansluit bij de selectie van trainer Peter Bosz.

Lang is, samen met zaakwaarnemer Ali Dursun, reeds gespot in Eindhoven. Als de buitenspeler de medische keuring doorstaat, kan hij snel worden gepresenteerd in het Philips Stadion. PSV en Club Brugge zijn naar verwachting een transfersom van ruim 12,5 miljoen euro en een goede twee miljoen euro aan bonussen overeengekomen. De Belgische club hanteerde aanvankelijk een vraagprijs van vijftien miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

PSV maakte er deze week bij monde van technisch directeur Earnest Stewart geen geheim van Lang naar Eindhoven te willen halen. De aanvaller zelf verklapte gedurende de voorbije interlandperiode al wel oren te hebben naar een terugkeer naar de Eredivisie. Lang wil volgens bovengenoemde krant 'heel graag' samenwerken met Bosz, die bij PSV het stokje heeft overgenomen van Ruud van Nistelrooij.

Met de komst van Lang heeft PSV de definitieve opvolger van de in de winter naar Liverpool vertrokken Cody Gakpo binnen. De Oranje-international maakte in 2020 de overstap van Ajax naar Club Brugge en was in Belgische dienst goed voor 38 doelpunten en 34 assists in 125 wedstrijden. PSV gaat naast Lang op korte termijn ook Ricardo Pepi aantrekken. De Amerikaanse spits komt voor ongeveer acht miljoen euro (exclusief bonussen) over van FC Augsburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bluesman
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar krijgt PSV spijt van.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit wordt leuk😂

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verbazing bij mij. Niet dat ze hem aantrekken, maar wel over het financiële beleid bij PSV. Dat volg ik niet meer. Een paar maanden geleden moest Gakpo verkocht worden wegens financiële redenen en nu vliegen de miljoenen in het rond. Voor Lang 11 a 12 miljoen euro en Pepi voor 8 miljoen euro excl. bonussen. Daarnaast zouden ze Simons een flinke salaris verhoging geven en de best betaalde speler ooit willen maken bij PSV? Zonder zekerheid van Champions League voetbal dit jaar. Heel bijzonder.

De kikker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En nu nog twee verdedigers

WH3K
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat had ik eerste prioriteit gezien nee ze kopen 2 aanvallers en willen Savio weer huren. De intenties van Bosz is duidelijk verdedigen wordt en is geen prioriteit. Veel plezier volgend seizoen 😀

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Noa lang en simons lijkt me leuk !!!!!

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

mij ook ben best benieuwd

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als PSV maar zo slim is (?!) om hem naast een medische keuring ook een psychologische keuring af te nemen en daar een maandelijkse frequentie van maken.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen