Sven Mislintat ziet potentiële nieuwe leider binnen selectie van Ajax

28 juli 2023, 08:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ajax TV

Sven Mislintat vindt het vertrek van Dusan Tadic bij Ajax moeilijk. Tegelijkertijd is de directeur voetbalzaken van mening dat dit misschien wel een goed moment was voor de speler en club om uit elkaar te gaan. Binnen de selectie van Ajax lopen volgens Mislintat spelers rond die de leidersrol van Tadic kunnen overnemen.

Tadic liet twee weken geleden zijn doorlopende contract bij Ajax ontbinden, waarna hij zich voor twee seizoenen verbond aan Fenerbahçe. Het was lastig voor Mislintat om de routinier te laten gaan. "Maar misschien ook wel de juiste timing", zegt hij nu in De Telegraaf. "Als we voor de komende twee tot vier jaar een nieuw project starten, dan is het wellicht goed met de oude leiders te breken."

Artikel gaat verder onder video

Door het vertrek van Tadic kunnen andere spelers opstaan. "Branco van den Boomen heeft dat deze voorbereiding al laten zien, Benjamin Tahirovic toont aan een persoonlijkheid te zijn en hopelijk volgen anderen. Je kunt geen leiders kopen. Leiderschap groeit. En er zijn ook verschillende soorten leiders: zij die het goede voorbeeld geven, agressieve leiders en degenen die verbinden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax zou gewoon die speler van san paulo moeten aantrekken Rechts en links bening speler snel kleine ruimte kan die spelen Zowel in de spits als op de vleugels Een echte ajax speler Kost 7 a 8 miljoen Naam Juan santos En in de verdediging probeer gewoon Davinson Sánchez terug te halen Die wil niet naar Rusland Ook richting de 8 miljoen op te halen Dan weet je zeker dat er iemand in de verdediging staat Maar Sven Mislintat heeft zelf al aangegeven dit seizoen mogelijk geen versterking meer bij komt
Dus het gaat weer een moelijk seizoen worden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen