Valentijn Driessen haalt uit naar FC Utrecht: 'Die jongen is dus gewoon genaaid'

31 juli 2023, 18:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Valentijn Driessen heeft geen goed woord over voor FC Utrecht. De club uit de Domstad haalde Vasilios Barkas verrassend terug naar Stadion Galgenwaard en dat zorgde voor grote teleurstelling bij onder meer Mattijs Branderhorst. Die dacht als eerste doelman naar Utrecht te komen.

In de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf wordt in eerste instantie de situatie van Nick Olij besproken. Mocht hij naar Ajax vertrekken, ziet Driessen een geschikte vervanger voor de Rotterdammers. "Die kunnen Branderhorst zo bij Utrecht ophalen, dat is een uitstekende keeper. Hij is natuurlijk met bepaalde afspraken naar Utrecht gekomen. Dus die jongen wordt gewoon genaaid. Barkas gaat natuurlijk keepen, anders haal je hem niet over om toch bij Utrecht te blijven."

Artikel gaat verder onder video

Branderhorst liet NEC deze zomer transfervrij achter zich om aan de slag te gaan bij Utrecht. Daar wilde hij eindelijk eerste doelman worden, nadat hij in Nijmegen de strijd had verloren van de teruggekeerde Jasper Cillessen. Utrecht haalde Barkas echter verrassend terug en hij wordt de eerste keus van trainer Michael Silberbauer. Zodoende richt Branderhorst zich een aantal weken na zijn entree in de Galgenwaard alweer op een vertrek. Er schijnen meerdere clubs interesse te hebben.

In de tussentijd wordt Andries Noppert van sc Heerenveen door Italiaanse media gelinkt aan Ajax. Die transfer lijkt er volgens Driessen niet in te zitten. "Noppert schijnt weer geblesseerd te zijn. Er is veel te doen over zijn fysiek, nu weer met een nieuwe blessure. Dat is voor Ajax een overweging om verder te kijken dan Noppert. Anders is het 1+1=2 en haal je de keeper van het Nederlands elftal binnen. Dan heeft Rulli ook niks meer te zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RolandMeyer02
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De eeuwige negatieve mening van Valentijn Driessen. Is niet leuk wat er met Branderhorst gebeurd, maar het is wel een prof. Het kan ten alle tijden gebeuren dat er een betere komt.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je bent te veel gericht op driessen . Hij zegt in deze niks verkeerd . Utrecht heeft dit gewoon slecht gedaan . En onnodig ook . Barkas of branderhorst qua niveau geen verschil . Je laat barkas na verhuur gaan ,koopt branderhorst . Dan komt barkas op de markt ,ga je als nog deze veelste dure keeper halen . Maar goed zuidam de loopjongen van v seumeren . Aankoop nr zoveel om het publiek blij te krijgen . Gebeurd elke zomer in utrecht

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben zeker geen voorstander van Valentijn Driessen maar wat hier nu geschetst wordt is echt te gek voor woorden door een amateur Zuidam van Utrecht. Hij haalt niet voor niets een Keeper van NEC en nu op het laatste moment kan hij barsten omdat hij zijn oude keeper weer terug heeft kunnen halen. Hoe geloofwaardig kom je nog over als Zuidam hetende. Die man moet per direct beide keepers laten gaan en niet zeggen het zijn profs. Daar had hij eerder aan moeten denken. Die man is de klippen van zijn neus niet waard en dient per direct ontslagen te worden. Laat hem ook maar voelen hoe het is om straatveger te worden.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zuidam heeft niks te vertellen bij utrecht. V seumeren met 0 verstand van voetbal beslist . Daarom komt utrecht ook nooit verder . Wordt gerunt door een emotionele supporter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen