Ziggo Sport raakt verbinding kwijt: Ajax-fans kunnen wedstrijd niet afkijken

29 juli 2023, 16:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ziggo Sport

Supporters van Ajax hebben de oefenwedstrijd tegen FC Augsburg niet af kunnen kijken. Uitzendgemachtigde Ziggo Sport raakte de verbinding kwijt, waardoor na 88 minuten het beeld verdween.

Kijkers kregen vervolgens beelden te zien van supporters in het stadion van FC Augsburg. "Dit zijn beelden die onze camera's eerder vandaag hebben gemaakt", liet de commentator weten. "Misschien zijn ze er in Duitsland al mee opgehouden. We zijn wat dat betreft afhankelijk van andere partijen."

"Als er ergens per ongeluk een stekker uit wordt getrokken, kunnen we alleen maar bellen om te zeggen dat die stekker er weer in moet. Het is goed mogelijk dat de wedstrijd voorbij is als we zo meteen weer beelden krijgen", aldus de commentator.

Artikel gaat verder onder video

De wedstrijd eindigde in 3-1 voor Augsburg. Na een eigen doelpunt van Gerónimo Rulli scoorde Brian Brobbey vanaf de stip, waarna Sven Michel tweemaal scoorde.

Een week geleden, tijdens het oefenduel met Anderlecht, deed zich ook al een opmerkelijk moment voor in de live-uitzending. Toen schakelde Ziggo Sport midden in de eerste helft over op een reclameblok. Daar bood Ziggo snel zijn excuses voor aan.

© ProShots

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Boede007
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hahahaha, en dit noem je nieuws dat je een paar minuten van een OEFENWedstrijd mist. Na 15 jaar fcupdate ga ik naar voetbalzone 👋🏻

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je met 3-1 de bietenbrug opgaat dan hoef je het laatste fluitsignaal ook niet meer af te wachten. Ziggo bewees de fans eerder een dienst

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@ Boede007 en voetbalzone is betrouwbaar wil je zeggen. Daar zit geen een bekwame moderator en niets dan vriendjespolitiek en als ze het je niet aanstaan meteen een ban Kunnen niet tegen de waarheid. Daar zijn er al vele en vele vertrokken

Boede007
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat ben ik ook nog aan het ontdekken. Maar fcupdate ga ik verlaten. Tips voor wel een neutrale een goede zoals fcupdate dat in zijn oude vorm altijd was?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen