'Ajax vist achter het net: transfertarget lijkt op weg naar de Premier League'

15 augustus 2023, 19:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax lijkt de mogelijke komst van Valentín Barco zo goed als zeker te kunnen vergeten. De talentvolle linksback van Boca Juniors stond volgens El Crack Deportivo op het verlanglijstje van de Amsterdammers. Barco heeft inmiddels naar verluidt een andere beslissing genomen over zijn toekomst.

Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano lijkt Barco namelijk aan de slag te gaan in de Premier League. Dat nieuws werd eerder ook gebracht door de Argentijnse tak van ESPN. Brighton & Hove Albion is in gesprek met Boca over een transfer van de negentienjarige verdediger. De jeugdinternational van Argentinië staat nog tot het einde van dit kalenderjaar onder contract bij zijn werkgever.

Artikel gaat verder onder video

Barco staat te boek als een van de grootste talenten van Zuid-Amerika. Het lijkt ook al bekend wat Brighton moet betalen voor de talentvolle linkervleugelverdediger. In een eerder stadium wist El Crack Deportivo namelijk al te melden dat er een clausule van 9,1 miljoen euro in het contract van Barco staat. De speler zelf zou de stap naar de Premier League in ieder geval wel zien zitten.

In de tussentijd blijft de linksbackpositie bij Ajax een zorgenkindje. Maurice Steijn heeft voor die plek op dit moment de beschikking over Owen Wijndal en Anass Salah-Eddine, maar zij lijken niet aan de hoge eisen te voldoen. Zodoende is Ajax volgens De Telegraaf uitgekomen bij oude bekende Nicolás Tagliafico (30) van Olympique Lyon. Gaston Avila van Antwerp geldt als alternatief voor de Argentijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nooit meer dan een gerucht geweest.

Molenwheer FC
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Onzin was nooit in beeld.

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan kan je de 10 miljoen van Wijndal afschrijven. Nico zie ik niet terugkomen.

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik schat transfer Wijndal toch nog wel op rond de 15 tot 18 miljoen euro in!

Nol Van de Laar
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

allemaal geruchtenmachine ze moeten wel iemand aan de linkerkant kant hebben helaas laat wijndal het nog niet zien maar ja hij heeft ook nog geen kans gehad

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen