Ajax wrijft zich in de handen: ook Stade Reims brengt bod uit op Mohamed Daramy

7 augustus 2023, 13:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Stade Reims probeert Mohamed Daramy voor de neus van Burnley weg te kapen, De Franse club heeft volgens Fabrizio Romano een bod ter waarde van zestien miljoen euro plus bonussen uitgebracht op de 21-jarige buitenspeler van Ajax. Het wordt niet eenvoudig voor Stade Reims om de coup te plegen.

Ajax is namelijk (zo goed als) akkoord met Burnley over een verhuur van Daramy met een verplichte optie tot koop. Volgens diverse media hebben de clubs overeenstemming bereikt over een transfersom van 15,5 miljoen euro plus twee miljoen euro aan bonussen en een doorverkooppercentage. Daramy zou persoonlijk echter nog niet rond zijn met de club die getraind wordt door Vincent Kompany.

Artikel gaat verder onder video

FCUpdate Podcast | Over Steven Bergwijn, Lutsharel Geertruida en de opvolger van Xavi Simons

Mogelijk heeft de 21-jarige buitenspeler wat te kiezen als ook Stade Reims overeenstemming met Ajax weet te bereiken. "Er moet nog van alles aan dit dossier worden gedaan. maar de strijd is gaande", schreef journalist Santi Aouna afgelopen weekend.

Alles wijst erop dat er spoedig een einde komt aan de samenwerking tussen Ajax en Daramy. De aanvaller speelde, verdeeld over twaalf wedstrijden, slechts 196 minuten in de Eredivisie. Daarin was hij goed voor één doelpunt en drie assists. Op huurbasis bij FC Kopenhagen kwam Daramy vorig seizoen tot negen doelpunten en zeven assists in 41 officiële duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Grozzer21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zo speler moet je verhuren aan twente of utrecht

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als er twijfels zijn, dan maar weg doen. Alleen met 100 procent zekerheid kan hij blijven, anders niet ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen