'AZ ziet na Kerkez en Reijnders opnieuw basiskracht vertrekken; speler bereikt akkoord met Engelse club'

6 augustus 2023, 22:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

AZ gaat naar verluidt op korte termijn afscheid nemen van Pantelis Hatzidiakos. De centrale verdediger heeft volgens Griekse media een akkoord bereikt met Leeds United. De Griek zou voor een bedrag tussen de drie en vier miljoen euro de overstap gaan maken naar Engeland.

Hatzidiakos en Leeds hebben volgens Spor Time al een dag of vijftien contact, en dat heeft zodoende geresulteerd tot een akkoord. De 26-jarige verdediger speelde tot dusverre zijn hele carrière voor AZ, maar daar lijkt nu dus een einde aan te komen. Leeds United, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de Championship, ziet de komst van de Griek wel zitten.

Artikel gaat verder onder video

De verdediger maakte in seizoen 2015/2016 zijn debuut in het Nederlandse voetbal. Sindsdien heeft hij zo’n tweehonderd officiële wedstrijden gespeeld in dienst van AZ. Ook kwam de stopper al 27 keer uit voor de nationale ploeg van Griekenland.

Mocht Hatzidiakos daadwerkelijk naar Engeland vertrekken, wordt hij de tweede speler uit de subtop van de Eredivisie die naar de Championship vertrekt. Eerder liet Milan van Ewijk sc Heerenveen achter zich voor een avontuur bij Coventry City FC

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Grozzer21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

psv ? slechter dan ramalho is die zeker niet

Cobus Robijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met Dekker, BMI, Bazoer , Goes en Penetra heeft Pascal Jansen keus genoeg om twee centrale verdedigers op te stellen. Hatzidiakos zal aan de bak moeten in de Premiership.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen