Bosz: 'Dat vind ik zo'n onbelangrijke en rare vraag, totaal oninteressant'

2 augustus 2023, 15:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Peter Bosz vindt het 'totaal oninteressant' om te beoordelen wie vrijdag als favoriet de strijd om de Johan Cruijff Schaal in gaat. De trainer van PSV laat op de persconferentie van woensdagmiddag wel weten met vertrouwen toe te leven naar het nieuwe seizoen.

"Dat vind ik zo'n onbelangrijke en rare vraag. Totaal oninteressant", antwoordde Bosz. "Totaal niet interessant. Wat interessanter is, is hoe het tot nu toe gegaan is. Als ik naar mezelf kijk, ontleen ik daar heel veel vertrouwen aan. Ongeacht hoe die wedstrijd tegen Feyenoord gaat verlopen, weet ik dat wij een goed elftal hebben. Dat is misschien gek, omdat we pas zo kort bezig zijn, maar dat voel ik gewoon."

Artikel gaat verder onder video

"Ik heb heel veel voorbereidingen gedraaid waarin het niet liep en waarna het hele seizoen moeizaam was, omdat we vanaf het begin een heleboel dingen misten. Dat gevoel heb ik nu absoluut niet. We zijn nog niet compleet en toch heb ik een gevoel dat dit een goed seizoen gaat worden", aldus Bosz, waarna collega-trainer Arne Slot van Feyenoord de vraag kreeg hoe lang Santiago Giménez vrijdag kan spelen. "Dat vind ik een oninteressante vraag", grapte Slot. Op serieuzere toon: "Niet negentig minuten. Hoeveel exact kan ik niet zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ongeacht de uitslag vrijdag . Deze wint slot weer met 2 vingers in de neus . Wat een verademing met veel andere trainers. Fris en fruitig ,netjes ,realistisch,respect naar de tegenstanders ,soms wat humor en een lach

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar geef ik je gelijk in. Ik weet niet of het arrogant is, onrespectvol of iets anders, maar geef gewoon antwoord op de vraag. Wie is Bosz om te bepalen of een vraag interessant is of niet? Als het een vraag is kun je daar toch gewoon je reactie op geven. Desnoods door te zeggen dat je het niet weet.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies allback . Ik bedoelde ook niet dat bosz niks is. Maar slot presenteert zich zoveel beter KingC tuurlijk is het niet zo belangerijk . Heel die jc schaal is niet zo belangerijk (wel lekker als je hem wint). Het ging mij ook gewoon niet percé om bosz . Gewoon veel trainers in het algemeen . Waaronder ook ex feyenoord trainers byv

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen