De Jong krijgt vraag over Oranje: 'Zeg nooit nooit, maar bewuste keuze gemaakt'

30 augustus 2023, 23:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Luuk de Jong sluit niet helemaal uit dat hij ooit nog het shirt van het Nederlands elftal draagt. De spits van PSV stopte eerder dit jaar als international, maar een rentree is niet helemaal uitgesloten. Dat vertelde De Jong na het bereiken van de groepsfase van de Champions League met PSV.

De Jong was met een doelpunt weer van groot belang voor PSV, dat met 5-1 won van Rangers. Na afloop kreeg hij bij RTL7 een vraag over het Nederlands elftal. "Ik heb daar een bewuste keuze in gemaakt. Hij kan me altijd bellen om over dingen te praten. Ik heb altijd een goed contact met Koeman gehad. Zeg nooit nooit, maar ik heb die keuze om bepaalde redenen gemaakt. Maar ik heb goed contact met Koeman, dus een kopje koffie drinken kan altijd."

Artikel gaat verder onder video

De wedstrijd werd bij RTL7 geanalyseerd door Jan Boskamp en Theo Janssen. De analisten zouden het niet raar vinden als bondscoach Ronald Koeman toch uitkomt bij De Jong. "Als ik de bondscoach zou zijn en ik zie de problemen die we hebben, dan zou ik je misschien bellen. Heeft hij je nummer nog?", aldus Boskamp, die meteen antwoord kreeg van De Jong. "Dat denk ik wel", reageerde de aanvoerder van PSV, die in het verleden 39 interlands speelde.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen