De Telegraaf onthult transfersom en contractduur van Ajax-aanwinst Jakov Medic

4 augustus 2023, 09:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Jakov Medic lijkt zich zeer snel speler van Ajax te mogen noemen. De verdediger is hard op weg naar Amsterdam om de selectie van trainer Maurice Steijn van extra defensieve mogelijkeheden te voorzien. Momenteel worden de laatste formaliteiten over de transfer afgerond.

YouTube: 'Sneijder moet lekker analist blijven'

Dat nieuws weet De Telegraaf vrijdagochtend te melden. Medic komt over van de Duitse cultclub Sankt Pauli en kost Ajax naar verluidt zeker twee miljoen euro. Dat bedrag kan door mogelijke bonussen nog hoger worden. Medic gaat een contract voor vier seizoenen tekenen in de Johan Cruijff ArenA. Ajax hoopt hem nog voor het weekend door de medische keuring te hebben.

Artikel gaat verder onder video

De 24-jarige Medic staat sinds de zomer van 2021 onder contract bij Sankt Pauli. Daarvoor speelde hij bij achtereenvolgens Istra 1961, Lucko, Vinogradar, 1. FC Nürnberg en Wehen Wiesbaden. Steijn zal op zijn beurt blij zijn met de komst van de boomlange verdediger. HIj zag Jurriën Timber (Arsenal) en Calvin Bassey (Fulham) namelijk al vertrekken uit zijn selectie.

Medic speelde tot nu toe zestig wedstrijden in de 2. Bundesliga. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten. Sankt Pauli eindigde vorig seizoen als vijfde op het tweede niveau van Duitsland. Ajax is ook nog altijd druk bezig met de entree van Josip Sutalo, een landgenoot van Medic. Hij moet deze zomer nog worden overgenomen van de Kroatische topclub Dinamo Zagreb.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het nog wat is Is het een koopje rond de 4 miljoen

aldert boersma
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een koopje waard voor dat geld .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kroatische muur in het centrum ? Ze zijn in elk geval groot, jong en sterk als Sutalo er bij komt. In de wachtkamer zit Kaplan op zijn herstel te wachten. Nu nog Rensch vervangen. Het wordt weer tijd om de leiding in de ED te nemen. Door interne chaos en eigen onvermogen van de spelers heeft Ajax Feijenoord en PSV op een voor hen gemakkelijke manier voor laten gaan.

Jemoeder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee hoor Hato blijft gewoon centraal staan je moet ook kunnen voetballen namelijk van achteruit er moet een sterke meer ervaren jongen (Josip Sutalo) naast hem komen en een nog een betere linksback.

Keudel85
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

'Medic gaat een contract voor vier seizoenen tekenen in de Johan Cruijff Schaal' Hij mag dan alleen aan het eind van het seizoen mogelijk meedoen voor de Johan Cruijff schaal dus?

Exitium
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoop het niet, gezien de JC schaal aan het begin van het seizoen gespeeld wordt en Ajax er dit seizoen überhaupt niet om mag spelen ;)

Jemoeder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij mag sowieso meespelen maar dat zal dit seizoen niet gaan aangezien AJAX niet meedoet.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen