Geduld van Feyenoord raakt op: 'Het gevoel begint te leven dat Ivanusec-deal wel eens lastig kan gaan worden'

17 augustus 2023, 13:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord is al geruime tijd bezig met de komst van Luka Ivanusec. De aanvaller annex middenvelder wordt al maanden in verband gebracht met de Rotterdammers, en beide partijen zouden volgens onder meer De Telegraaf al een principeakkoord hebben bereikt. Het feit is dat de officiële bevestiging wel erg lang op zich laat wachten, en volgens Voetbal International begint het geduld van Feyenoord op te raken.

“Steeds was er wel wat”, valt er te lezen in het artikel van VI. “Eerst moest de aanvaller/middenvelder nog meedoen tegen FC Astana in de voorronde van de Champions League. Daarna nog tegen AEK Athene, een duel dat de Kroaten met 2-1 verloren. De return staat voor zaterdag in Griekenland. Dat zou betekenen dat Ivanusec pas dan naar De Kuip zou kunnen, maar dan heeft Feyenoord er al bijna twee competitieduels op zitten. Hoe lang gaat de aanpassing duren?”, schrijft Martijn Krabbendam.

Artikel gaat verder onder video

Het wil niet zeggen dat de komst van Ivanusec van de baan is. “Zonder dat iemand zich er hardop over uitspreek bij Feyenoord, begint het gevoel te leven dat het wel eens lastig kan gaan worden”, gaat de clubwatcher van Feyenoord verder. De Kroaat zou volgens ingewijden een afspraak hebben met de beleidsbepalers van Dinamo Zagreb. Daarna is de verwachting dat er een antwoord moet volgen.

Danny Buijs: "Dan pak ik mijn spulletjes en dan ben ik weg" l FCUpdate Interview

Ondertussen zijn de Rotterdammers al lang op zoek naar mogelijke alternatieven. VI somt een aantal opties op en begint met Guus Til. De oud-speler van Feyenoord hoeft bij PSV niet te rekenen op veel speeltijd, maar geldt vooralsnog niet als een reële optie. Daarnaast is de Braziliaan Bitello een optie, maar de grote vraag is of hij er direct staan. Als laatste wordt de naam Oussama Idrissi genoemd. Hij werd al eerder gelinkt aan een terugkeer naar De Kuip.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

M. Tardelli
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gaat hem niet worden, zullen het in Rotjeknor met Ildrissi moeten doen..

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

dan verkoop ik mijn seizoenkaarten wel

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen probleem. Die loopt op 1 been nog door de Ajax-achterhoede.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze weten nkks ,dus stemming maken .

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij lult altijd maar wat. Ben je ingehoerd door Ajax?

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hadden ze maar niet alleen een Plan B moeten hebben maar C-D-E ook, er wal van uitgaande dat we het over dezelfde kwaliteit en Skills hebben en in dat rijtje hoort Idrissi toch zeker niet in thuis, Feyenoord vist door dralen en uitknijpen achter het net met alle (ernstige) gevolgen van dien

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze hebben ook plan b . Als hij niet na zaterdag komt schakelen ze door. Dat is ook bekend, de media (vi)maakt er weer een mooi verhaal van . Verder zijn de reacties hier van sommige weer echt van hoog niveau .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax, Feijenoord moeten stoppen met onderhandelen met de Kroatische voetbalmaffia. Jammer dan en de stekker er uit halen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen