'Liverpool laat Hancko lopen, andere Premier League-club overweegt wél bod uit te brengen bij Feyenoord'

25 mei 2024, 22:32   Bijgewerkt: 25 mei 2024, 22:50
Foto: © Imago

Dávid Hancko kan een hereniging met Arne Slot bij Liverpool uit zijn hoofd zetten, zo weet The Daily Mail. De 26-jarige Slowaakse Feyenoord-verdediger werd in de wandelgangen gelinkt aan The Reds, maar de club zou hebben besloten voor een jongere kandidaat te gaan. Promovendus Leicester City zou echter wél overwegen om een bod in Rotterdam-Zuid neer te leggen .

Nu duidelijk is dat Slot volgend seizoen daadwerkelijk de opvolger van Jürgen Klopp wordt, is het speculeren over zijn mogelijke aanwinsten losgebarsten. Zo wordt de club onder meer gelinkt aan Slots voormalig Feyenoord-pupil Orkun Kökçü, die sinds afgelopen zomer onder contract staat bij Benfica. Ook PSV-aanvaller Johan Bakayoko zou zich in de belangstelling van de Engelse topclub mogen verheugen.

Artikel gaat verder onder video

Hancko gaat zijn Feyenoord-trainer echter niet achterna, afgaande op de berichtgeving van bovengenoemde krant. "De club kijkt naar verdedigers met een jonger profiel", leest het, waarvan Leny Yoro (Lille OSC) een voorbeeld is. De achttienjarige centrale verdediger, die zijn jeugdinternlands voor Frankrijk speelt maar ook over een Ivoriaans paspoort beschikt, heeft zich dit seizoen opgewerkt tot onbetwiste basiskracht bij de Noord-Franse club en wordt aan meerdere Europese grootmachten gelinkt.

Leicester City zou momenteel de mogelijkheden onderzoeken om een bod uit te brengen op Hancko, die bij Feyenoord nog een contract tot medio 2028 heeft. The Foxes verzekerden zich een jaar na de degradatie uit de Premier League van een bliksemsnelle terugkeer op het hoogste niveau door dit seizoen als kampioen van de Championship rechtstreekse promotie veilig te stellen. De verrassende landskampioen van 2016 ziet in Hancko een welkome versterking voor de selectie die zich komend seizoen minimaal moet zien te handhaven in de Premier League.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kees van Wonderen onthult: 'Ik werd gebeld door Arne Slot, hij wilde hem meenemen naar Feyenoord'

Kees van Wonderen bevestigt dat Arne Slot interesse had om een van zijn voormalige pupillen naar Feyenoord te halen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Liverpool of Leicester City. Nogal een verschil waar je heen gaat.

Goku
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Je hoeft niet in 1x naar een top club, er zijn meer wegen die naar rome leiden, zie koopmeiners of van Dijk. Hoeveel spelers die naar een top club zijn gegaan de afgelopen 5 a 6 jaar zijn geslaagd? En vergeet niet wat de media allemaal uit hun duimpje zuigen..

gtsb
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Allback je hoeft ook niet bij de 1e club ja te zeggen . Ik zou als hancko een feyenoord gewoon wachten . Of ze moeten komen met een megabod . Tussen liverpool en leichester zitten nogal wat clubs

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Hij is te duur voor Liverpool.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Te duur of gewogen en te ligt bevonden? Voor Virgil hebben ze ook ooit eens 84.6 miljoen uitgegeven, Salah 42, Alisson Becker 62, Nunez 70, Szoboszlai 70. Die 30 van Hancko moet normaal gesproken wel lukken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen