'Geertruida boos op RB Leipzig, Feyenoord weggezet als 'hebzuchtig''

9 augustus 2023, 20:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Lutsharel Geertruida is teleurgesteld in RB Leipzig. De Duitse club is op het allerlaatste moment doorgeschakeld op de transfermarkt. Omdat Feyenoord de absolute hoofdprijs vroeg én de Duitsers achterin met El Chadaille Bitshiabu een linksbenige verdediger zagen wegvallen vanwege blessureleed, is de club doorgeschakeld naar een linkspoot en daarmee is de deal geklapt, terwijl die al vrijwel rond was. En dat neemt Geertruida RB Leipzig kwalijk.

Dat weet De Telegraaf althans. RB Leipzig was niet bereid om het bod van 29 miljoen euro nog te verhogen naar de verlangde dertig miljoen plus premies, uiteindelijk maximaal 33 miljoen euro, en dat doet Geertruida pijn. “Dat Leipzig het daarop heeft laten klappen doet pijn bij de speler en daardoor piekert Geertruida er niet meer over om nog opnieuw met de Duitsers om de tafel te gaan als de transfer van een andere verdediger alsnog mislukt”, schrijft de ochtendkrant.

Artikel gaat verder onder video

“De Duitsers hebben de speler het hoofd op hol gebracht, hem van alles beloofd en hebben woensdag rond lunchtijd de onderhandelingen finaal afgebroken”, weet de ochtendkrant. De Bundesliga-club ziet Feyenoord juist weer als de kwade genius, meldt het Algemeen Dagblad. “De Duitsers betitelden de manier van zaken doen van Feyenoord als ‘hebzuchtig’.” De Rotterdammers zouden van Geertruida ook een flink financieel offer hebben gevraagd om de deal in orde te maken.

Preview Eredivisie 2023/24! 🇳🇱 De landskampioen, tegenvallende aankopen en de mooiste shirts!

Spijt heeft men in De Kuip echter niet over de manier van onderhandelen, weet De Telegraaf. Arne Slot en Dennis te Kloese willen Geertruida namelijk liever houden en hebben zich beschaafd opgesteld. “Afgelopen zaterdag ontving Feyenoord de Duitse delegatie wel netjes op het kantoor en liet de club blijken wel te willen onderhandelen. Maar Te Kloese gaf direct aan wat de prijs moest zijn en daar kon Leipzig het mee doen.”

Hoewel de deal naar de Bundesliga geklapt is, betekent dat niet zeker dat Geertruida nog een jaar bij Feyenoord blijft. Ook uit andere competities kan er nog een vergelijkbaar bod komen, al hoeft RB Leipzig zich dus niet alsnog te melden bij Geertruida. Helemaal om de komst van de Fransman Castello Lukeba, het alternatief voor de Feyenoord-verdediger, vermoedelijk al met al nog duurder uitvalt. Het AD weet dat Feyenoord de zoektocht richting een extra centrale verdediger voorlopig wel staakt. Daarvoor had de Braziliaan Nino de beste papieren: hij zou deze week met zijn management richting Feyenoord komen. Of dat na dit nieuws nog wel doorgaat, is niet duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Duitsers hebben deze keer gelijk. Zo goed als rond en 010 vraagt ineens 36 miljoen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee joh . Als dat zo is ,is hij niet boos op leipzig he. Die jongen is gewoon voor de gek gehouden . En nu probeert leipzig hun achterbakse manier van handelen te verbloemen . Verder als je net 360 mil hebt binnen geharkt . Is die 3 mil meer die hun noemen toch niks als je geertje zo graag wil hebben

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat zegt de media. ajax doet dat toch ook. die Duitsers doen hetzelfde, proberen zo veel mogenlijk te vangen. Waarom moet Feyenoord zijn Internationaals voor een appel en een ei weggeven??????

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan je lezen?

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is toch logisch dat Feyenoord de absolute hoofdprijs vraagt. Dat is onderhandelen

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Uhhh nee. Onrealistisch hoog in de boom gaan zitten is alles behalve goed onderhandelen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gusa lees gewoon op fr12 . Leipzigs bod was helemaal geen 30 mil ,maar 29 . Het kamp geertruida is het met Feyenoord eens dat Feyenoord een goed voostel had(30 mil met wat bonussen ). Geertruida geeft ook aan dat leipzig zich niet meer hoeft te melden ,en hij dus teleurgesteld is in leipzig Als Feyenoord dus zoals hier wordt beweerd (doormiddel van linkjes die het niet doen en bronnen die geen feiten hebben ,eigenlijk gewoon leugens om...) idd veel meer had gevraagd . Was hij denk ik wel boos geweest of had niks laten horen . Maar goed al met al ben ik blij dat het niet doorgaat . En met mij velen

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hou jij je effe bij je domme Niks-club. Over waardeloos management gesproken. Wie laat zijn club nou verzieken door die onbekende dikke straatkrantverkoper.

Britt Dekker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord had ook de prijs omlaag kunnen gooien voor bewezen diensten.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Britt Dekker is niet lekker. Swieb heeft gesproken

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Britt gelukkig ben jij geen td

ToniMacaroni
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

RB Leipzig..wat is dat dan ? Clubje van nix..Daar wil je nog niet dood gevonden worden

Koempel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Duitse topclub, die winnen normaal met twee vingers in de neus van Feyenoord. Slim om deze speler vast te houden, na een goed halfjaar CL is hij meer dan 40 miljoen waard.

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaat het goed Britt & Crimson? Jarenlang geven we spelers bijna gratis weg of lopen ze voor niks de deur uit. Nu kunnen we eindelijk geld verdienen en dan moeten we het ze gunnen of de vraagprijs verlagen??? Jullie zijn niet goed. Volgend jaar champions league en de titel verdedigen. Is dat een straf voor Geertruida die alles te danken heeft aan Feyenoord? Waanzin wat jullie uitkramen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen