Jakov Medic maakt heel weinig indruk tijdens officieus Ajax-debuut: ‘Draaicirkel van een vrachtwagen'

7 augustus 2023, 18:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Valentijn Driessen was niet bepaald onder de indruk van het officieuze debuut van Jakov Medic. De verdediger, die weliswaar nog niet meetrainde met de Ajax-selectie, werd door Maurice Steijn direct voor de leeuwen gegooid in de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund. De van St. Pauli overgekomen stopper maakte weinig indruk op de chef voetbal van De Telegraaf.

Dat vertelt Driessen tijdens de Kick-Off podcast van De Telegraaf. Medic kwam na de rust in het veld voor Olivier Aertsen. “Hij stond er een kwartier in, en toen lagen er al twee in het netje bij Ajax. Hij heeft een draaicirkel van een vrachtwagen”, stelt de journalist. “Hij is niet echt snel en wendbaar. Het is echt zo’n Duitse verdediger die je bij bijvoorbeeld Union Berlin ziet. Dat zijn jongens van de gestampte pot, kom daar maar eens langs.”

Artikel gaat verder onder video

Driessen heeft daarom zijn twijfels over een succesvolle samenwerking tussen Medic en Ajax. “In Duitsland houden ze van zulke spelers. Bij Dortmund stond ook zo’n houthakker achterin, daar zijn ze daar helemaal weg van. Maar als je ziet hoe kwetsbaar ze zijn, ook Dortmund achterin. En Medic was ook heel kwetsbaar”, vertelt hij.

Ook Diant Ramaj maakte zijn eerste onofficiële minuten voor Ajax. De doelman kwam vorige week over van Eintracht Frankfurt en wordt gezien als de nieuwe reservekeeper. “Die hield de nul, maar die kwam ook pas een half uur voor tijd. Toen was Dortmund al uitgeraasd”, begint Driessen. “Ze hebben voor hem gekozen omdat hij jong is, Nick Olij was met zijn 28 jaar te oud.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbalrrrrr
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar gaan we weer; zo ging het met Bassey ook. Die jongen heeft 1 helft meegedaan op z’n tweede dag in dienst van Ajax. Laat hem gewoon zichzelf ontwikkelen en praat over een jaar verder.

Samuel de Leeuw
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou mevrouw Driessen nou nooit moe worden van zijn zinloos gekakel 🫣

wij zijn Ajax
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Driessen heeft gelijk Jakov Medic is niet snel ik vind hele rare voetbal dit is geen Ajax voetbal je had Bassey moeten houden Bassey is sterk en snel

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je aangeeft dat Ajax Bassey had moeten houden heb je de laatste tijd onder een steen gelegen. Of deze jongen goed genoeg is weet ik niet op basis van waar hij vandaan komt, maar Bassey was het zeker niet.

Brabbeldas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben ook niet erg onder indruk van het commentaar van Valentijn

MrBeuckie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach ach ach faalentijntje toch. Kijk ff de statistieken na can Medic tijdens de wedstrijd dan praat je wel anders. Maar goed sinds dat Ajax jullie buiten de deur heeft gezet zijn Julie alleen maar aan het janken en nog meer onwaarheden aan het blaten dan dat jullie het voorheen deden

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Meneer terpentijnzeiker Heeft een kop als een dartbord waar ik graag mijn nieuwe dartpijlen met weerhakpunten in wil gooien

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beste redactie, is FCUpdate FCDriessenUpdate geworden ? Het is storend dat de naam Valentijn Driessen zo vaak in jullie artikelen voorkomt.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja dat klopt. VAlentijn Driesen lult meer de onwaarheid. Alsof hij dé super aangewezen persoon is met veel voetbalverstand. Wat mij betreft zeker niet. Dit alleen omdat Ajax afschijd gemonomen heeft van De Telegraaf wat Driessen zelf ook al wist. Op alles probeert hij nu ajax alleen maar af te kraken daar waar kan ! !

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee, die Valentijn Driessen heeft helemaal geen verstand van voetbal. Alsof hij de nieuwe god is geworden van het Nedeerlandse voetbal ! ! ! Hij is nu alles op tegen wat Ajax betreft. Dit alleen omdat Ajax g;één samenwerking meer heeft met De Telegraaf.

HarryPinas16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar heb ik nou zo'n bloedhekel aan je ziet maar heel weinig van iemand, en dan gelijk door de grond boren,wat denkt die Valentijn Driessen nou van zichzelf dat hij de beste medium journalist is mtf

Oudebinnenweg
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Mislintat is een meesterbrein. Pas op. Die bezorgt Ajax een kampioenswaardige selectie.Zonder allerlei kunst en vliegwerk finanicleel nodig te hebben zoals in Eindhoven of Rotterdam. Die lost het allemaal zelf op alleen. Respect voor deze gast. Aleemaal spelers uit zijn netwerk Ajax is moedwillig bij hem uitgekomen dan hebben zij dit te accepteren.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Rotterdam ????

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gijp zou zeggen: "Laat gaan" gtsb, waarom doe je zo geprikkeld ? Ondanks geen CL-inkomsten heeft Ajax nu al rond de 100 miljoen binnen aan de verkopen van hun spelers (toch gewild), notabene na een slecht seizoen. Mooi toch ? Jaloers ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen