Jan Boskamp over nieuwe Ajax-aankoop: ‘Heeft in België geen knikker geraakt’

21 augustus 2023, 22:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Veronica

Tijdens de uitzending van Veronica Offside zijn de analisten ingegaan op kersvers Ajax-aankoop Chuba Akpom. De Amsterdammers namen de spits afgelopen week voor 12,3 miljoen euro over van Middlesbrough, en zien in hem een mogelijke nieuwe aanvalsleider. Jan Boskamp heeft zijn twijfels over de nieuwkomer.

Akpom scoorde vorig jaar liefst 29 treffers voor Middlesbrough, maar kan in zijn verdere loopbaan nog niet echt terugkijken op productieve seizoenen. In het seizoen 2017/2018 speelde de Engelsman voor Sint-Truiden. Boskamp, die de Belgische competitie nauwlettend in de gaten houdt, raakte niet onder de indruk van Akpom.

Artikel gaat verder onder video

“In België heeft hij geen knikker geraakt, bij Sint-Truiden”, stelt de analist. Vlak daarvoor vertelde presentator Wilfred Genee over een anekdote van voetbaltrainer Neil Warnock. De Engelsman, die in zijn tijd bij Middlesbrough samenwerkte met Akpom, stelt dat je de aanvaller ‘vooral niet in de spits’ moet opstellen.

“Iedereen heeft wel eens een jaar waarin hij boven zichzelf uitstijgt”, vertelt Wim Kieft. Genee denkt hierna meteen aan Nicolai Jorgensen. “Heeft hij nog ooit gescoord na zijn tijd bij Feyenoord?”, vraagt de presentator zich af. “Die heeft één goed jaar gehad, en daarna nooit meer een bal geraakt”, grapt Genee, die vervolgens naar Dick Advocaat kijkt. De oud-trainer werkte een korte tijd samen met Jorgensen. “Hele aardige jongen, maar daar hadden we geen moer aan.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

2017/2018 was en nu is het 2023/2024, waar slaat de opmerking van Boskamp nou weer, een voetballer ontwikkelt zich toch ? Men vond bij de Engelsen destijds ook vreemd dat Haller voor 22 miljoen door Ajax gekocht werd en wat is de status van Haller bij Dortmund nu ? Boskamp de "analist" kan nu toch al Akpom toch niet de maat nemen ? Als ik Boskamp was zou ik me meer over de miskopen Zerrouchi (de grootste), Van den Belt, Beelen, Lamprou zorgen gaan maken.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krötje, Deutsche Freund, Der Jann liebt keine Deutschen, dass weisst du doch. Du die so gerne mit uns sympathisierst. Danke, Komm bitte nach Deutschland. Da gibt es echte Bayern, nicht falsche Bayern Amsterdam. Dann machen wit Gehackt von Feyenoord-Jan.

FriesR
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij moet ook geen knikker raken,is geen schoolplein. En noem je net wat op st truiden wat hebben die voor erelijst? En ja wie dat zegt is nog altijd een k....la. en die neem ik niet helemaal serious. Moet je opletten als hij er straks 15 of meer inlegt dan is opeens topaankoop laat hij eerst maar eens in spiegel kijken met 010. Die doen het goed zeg. Daar hebben ze lekker ingekocht pfff.

Roffainho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De "punt" is niet niet de enige interpunctie. Probeer eens een "komma" te gebruiken, dat zou je tekst wat leesbaarder maken. Ja, als hij er straks 15 inlegt wel. Dat lijkt me logisch. Maar als hij er 2 inlegt is het een miskoop. Dus wat wil je nu zeggen? En waarom Feyenoord erbij halen. Wat hebben zij met dit onderwerp te maken. Maar ik lees dat je haar tegen Feyenoorders groot is en mensen die dat soort idioot gedraag vertonen zijn in zijn totaliteit niet serieus te nemen natuurlijk. "Jij speelt in een ander shirt dan de 11 mannen waar ik fan van ben, dus je bent een k... la. en je bent niet serieus te nemen bla bla bla"... kinderachtig

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haar is doch nit gut. Muss docht Haat sein. Der Jan ist hilarische Mann. Immer lachen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen