Kroatische bron komt met groot nieuws: Medic vrijdag naar Ajax

3 augustus 2023, 23:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax heeft na Josip Sutalo nog een Kroatische verdediger op de korrel. Volgens informatie van Voetbal International is Jakov Medic in beeld in Amsterdam. Hij speelt momenteel bij St. Pauli in Duitsland. Het Kroatische Germanijak meldt zelfs dat de deal al rond is en dat Medic vrijdag medisch wordt gekeurd.

YouTube: 'Met deze spelers wil Ajax zich versterken! 👀'

De 24-jarige stopper staat nog maar een jaar onder contract bij de club uit de 2. Bundesliga. Volgens VI zijn er gesprekken gaande tussen Ajax en St. Pauli, maar is het nog onduidelijk hoeveel Medic moet kosten. In Kroatië is men dus wat stelliger over de transfer.

Artikel gaat verder onder video

De Kroaat komt uit de jeugd van NK Istra en stapte in 2018 over naar 1. FC Nürnberg. Via SV Wehen Wiesbaden kwam hij in 2021 terecht bij St. Pauli.

Ajax wil trainer Maurice Steijn meer opties bieden in de achterhoede. Sutalo van Dinamo Zagreb en Hiroki Ito van VfB Stuttgart gelden als kandidaten om de selectie te versterken, maar Medic dus ook.

Ajax versterkte zich deze zomer al met doelman Diant Ramaj (Eintracht Frankfurt) en middenvelders Benjamin Tahirovic (AS Roma) en Branco van den Boomen (Toulouse). De Amsterdammers worden inmiddels aan tal van spelers gelinkt en dus maakte FCUpdate een video-overzicht van de betrokken spelers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

wat moet je met de 2e bundesliga, lijkt wel hans kazan

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De 2e Bundesliga is minstens zo sterk als, zelfs sterker dan onze top 4, de rest van de ED kan je qua sterkte vereenzelvigen met een Regionalliga van Duitsland.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet iedereen verliest van union berlin . Ik zeg niks over deze speler . Maar onze top 4 is echt wel beter dan de 2e bundesliga teams . Niet weer zo overdrijven joh

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het zal voor de breedte zijn of er moet echt talent in zitten.. wat moest Wolfsburg met Mickey uit de KKD?

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gtsb, voor als je geen actieve herinnering hebt: "Niet iedereen wint in de CL thuis en uit van het grote Borussia Dortmund, alleen Ajax" !!!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je leeft in het verre verleden jouw grote ajax bestaat niet meer . Weer een prima voorbeeld hoe jullie altijd weer arrogant je gelijk wil halen . Maar uiteindelijk weer geen antwoord waarom de top 4 2e bundesliga is . Het is gewoon onzin wat je lult ,en een geintje is ook niet aan jou besteed. Ajax psv feyenoord en ook az wint gewoon van clubs als st pauli ,hsv , etcetc

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus die Mislintat wil geen 25 miljoen uitgeven voor een Kroatische international, maar wel 20 niljoen voor een 21-jarige tweede rangs keeper die ze niet nodig hebben en komt nu met een andere tweede rangs voetballer uit de Duitse tweede liga. Wat een mafkees die Duitser. Snel weg met die gozer.

Gerries
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor die keeper betalen ze 8 mln. Voor die Borges betalen ze 15 mln en dat kan oplopen tot 19.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ga maar terug naar je Playstation

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gerries, voor een rundkroket betaalde ik gisteren 3 Euro, voor 3 bollen top Italiaans IJ betaalde ik 7,50 Euro en als ik meer bollen wil kan het oplopen tot 10 Euro.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We wachten maar af van wat er (nog ) komen gaat. Nu nóg twee hele goede spelers erbij is zeker welkom ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen