Leonne Stentler vergelijkt Luis Rubiales met gehaat Game of Thrones-personage

28 augustus 2023, 14:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Leonne Stentler heeft maandagmiddag weer het vertrek van Luis Rubiales geëist. De analist vergelijkt de voorzitter van de Spaanse bond nu zijn moeder in hongerstaking gaat zelfs met Joffrey Baratheon, een personage uit Game of Thrones.

Rubiales ligt zwaar onder vuur omdat hij na afloop van de finale van het WK Vrouwen Jennifer Hermoso tegen haar zin op de mond kuste. Dat is Ángeles Béjar niet in de koude kleren gaan zitten. De moeder van de voorzitter van de Spaanse bond heeft zich opgesloten in een kerk in Motril, een stadje in het zuiden van Spanje. Daar is ze in hongerstaking naar aanleiding van de 'onmenselijke jacht' op haar zoon.

Artikel gaat verder onder video

Het doet Stentler denken aan een relatie tussen Cersei Lannister en Joffrey Baratheon (moeder en zoon) in Game of Thrones. Joffrey is in de hitserie een sadistische koning die te alle tijden wordt beschermd door zijn moeder. Cersei wordt op een gegeven moment - Joffrey is dan al vermoord - gearresteerd en opgesloten in een gebedshuis.

Eerder sprak Stentler al schande over het gerucht dat Jorge Vilda, de bondscoach van de Spaanse vrouwenploeg, een nieuw contract is aangeboden door Rubiales. Een halve dag later meldde ze zich weer op X om haar ongenoegen te laten blijken over het veelbesproken statement van de Spaanse bond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Valentine
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat moppie is wel heel erg in haar zelf gaan geloven, als zij ook ergens aanschuift zap ik altijd weg.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We weten het nu wel.leonne

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

wat is dit een naar persoon, en daarbij ontzettend media geil,als ik haar hoor dan ga ik meteen zappen, over voetbal kan ze ook al niet mee praten, zet er iets goeds neer,in plaats van een overhypte praatpaal

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen