Livestream: kijk hier gratis naar penaltyserie SK Brann - AZ (of via tv, op deze zender)

31 augustus 2023, 21:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

AZ hoopt zich donderdagavond te kwalificeren voor de groepsfase van de Conference League. De Alkmaarders moeten daarvoor alle zeilen bijzetten, na het eerdere 1-1 gelijkspel in Alkmaar. De wedstrijd is live te zien op tv op het open net, maar ook via een gratis livestream.

De wedstrijd tussen SK Brann en AZ begint om 19.00 uur en is te volgen via Veronica. De voorbeschouwing begint om 18.30 uur.

Vermoedelijke opstelling AZ

AZ moet het stellen zonder de geblesseerde spelers Sem Westerveld, Rome Jayden Owusu-Odoro, Bruno Martins Indi, Wouter Goes, Jordy Clasie, Lewis Schouten en Mexx Meerdink. Zij waren er vorige week ook al niet bij.. Pantelis Hatzidiakos gaat zijn 46ste Europese wedstrijd voor AZ gaan spelen, waarmee hij Maarten Martens en Kew Jaliens aflost als recordhouders. Mogelijk wordt het ook meteen zijn laatste duel voor AZ, want Cagliari hengelt naar zijn komst. Ten opzichte van de vorige wedstrijd komen Kenzo Goudmijn en Mayckel Lahdo in de ploeg, ten koste van Djordje Mihailovic en Jens Odgaard.

Opstelling AZ: Ryan, Møller Wolfe, Hatzidiakos, Bazoer, Sugawara, Goudmijn, De Wit, Mijnans, Van Bommel, Lahdo, Pavlidis

Livestream SK Brann - AZ

De wedstrijd is ook te volgen via de gratis livestream van Veronica, die je hieronder vindt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen