Lutsharel Geertruida komt met korte, maar duidelijke boodschap op afgeketste droomtransfer

9 augustus 2023, 17:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Lutsharel Geertruida heeft voor het eerst gereageerd op het afketsen van zijn transfer naar RB Leipzig. De 23-jarige verdediger van Feyenoord laat met een korte boodschap van zich horen. "We kunnen buigen, maar niet breken", schrijft hij op Instagram.

Alles wees er de afgelopen dagen op dat Geertruida zijn carrière zou voortzetten bij Leipzig. De Duitse club waagde afgelopen weekend met een bod van naar verluidt 25 miljoen euro een nieuwe poging voor de multifunctionele verdediger, terwijl Feyenoord alvast inspeelde op het nakende vertrek van de sterkhouder door Bart Nieuwkoop terug te halen.

Artikel gaat verder onder video

Waar de transfer van Geertruida naar RB Leipzig slecht een kwestie van tijd leek, slaagden de clubs er niet in overeenstemming te bereiken over een transfersom. Deze woensdag werd duidelijk dat de Duitsers de aandacht hebben verlegd naar Castello Lukeba van Olympique Lyonnais en Geertruida zijn gedroomde transfer aan zijn neus ziet voorbijgaan.

Preview Eredivisie 2023/24! 🇳🇱 De landskampioen, tegenvallende aankopen en de mooiste shirts!

Geertruida was volgens diverse media al persoonlijk rond met Leipzig over een meerjarig contract. De verdediger zou in Oost-Duitsland drie keer meer verdienen dan hij nu bij Feyenoord doet.

© ProShots

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat is nu mooier dan nog een jaar CL spelen in een volle kuip bij je eigen club. Als Leipzig je niet op waarde schat houd het op.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Paulito precies . Leipzig heeft hem als een back up gebruikt /gezien Ondertussen toch doorgaan met die fransman . Dan voel je ook niet echt waardering. Daarom ook deze woorden op insta . Ik twijfel er ook niet aan dat deze jongen mits hij blijft (kunnen nog meer clubs komen )gewoon blijft presteren . Hij is gewoon een jongen van zuid .

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gtsb Volgens mij wou jou cluppie de kant van Ajax op en vroegen ze meer geld waarop Leipzig zei nou nee Je kan altijd vragen maar dan ook nee te horen krijgen En met je bla bla bla jongen van zuid gedoe heeft er niks mee te maken hij wou zelf maar al te graag weg dus geen slap verhaal er achter aan plaatsen

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies zo Hijreageertaltijd !

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goed nieuws . De tijd dat je voor een appel en een ei spelers weg kan halen bij ons is voorbij.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen