Marciano Vink vertelt welke twee spelers hij het meest gaat missen in de Eredivisie

13 augustus 2023, 21:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Het vertrek van Edson Álvarez (van Ajax naar West Ham United) en Orkun Kökçü (van Feyenoord naar Benfica) is een groot gemis voor de Eredivisie, vindt Marciano Vink. Hij noemt de twee spelers als hij in het programma Dit was het Weekend wordt gevraagd welke vertrokken Eredivisie-spelers hij het meest zal missen.

"Ajax Media heeft echt een prachtig filmpje gemaakt voor Álvarez", zegt Vink zondagavond. "Er zijn twee spelers die ik het meeste ga missen: Kökçü en Álvarez. In die zin dat Álvarez vorig seizoen een soort lijm was die Ajax nog enigszins overeind hield in de belangrijkere wedstrijden. Of hij nou achterin of op het middenveld moest staan, hij heeft zo'n beetje overal gestaan in het midden van het veld en deed het vaak goed."

Artikel gaat verder onder video

"Ik denk dat Álvarez voor Ajax heel belangrijk is geweest en dat Kökçü onmisbaar is voor Feyenoord, na alles wat hij daar heeft gedaan", concludeert Vink. Zaterdag begon Ajax het nieuwe seizoen met een 4-1 overwinning op Heracles Almelo, terwijl Feyenoord zondag punten morste in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (0-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen