Million Manhoef kan promotie maken binnen de Eredivisie

12 augustus 2023, 11:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

AZ probeert Million Manhoef los te weken bij Vitesse, zo onthult De Telegraaf. De clubs onderhandelen al enige tijd over de transfer van de 21-jarige aanvaller.

Manhoef speelde in de jeugd van AFC alvorens hij in 2016 de overstap maakte naar Vitesse. De jeugdinternational brak als back door in Arnhem, maar wordt tegenwoordig als aanvaller gebruikt.

Het zou zomaar kunnen dat Manhoef vrijdag tegen FC Volendam (1-2 winst) zijn laatste wedstrijd voor Vitessse heeft gespeeld. AZ gaat namelijk 'vol' voor de pijlsnelle aanvaller, die vorig seizoen goed was voor negen doelpunten en zes assists. FootballTransfers schat de waarde van Manhoef op zo'n 3,6 miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

AZ versterkte zich tot nu toe met Alexandre Penetra en Tiago Dantas, Denso Kasius, David Möller Wolfe en Ruben van Bommel. Daar staat het vertrek van Milos Kerkez, Tijjani Reijnders en Sam Beukema. Zij leverden de Alkmaarse club in totaal 46 miljoen euro op.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

infielder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax had hem ook wel kunnen kopen. Ik vind hem wel 1 van de beste buitenspelers die niet bij Ajax, PSV of Feyenoord zit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen