Mitchell Dijks: 'Toen dat nieuws uitlekte, kreeg ik veel boze Ajacieden in de DM'

24 augustus 2023, 10:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © FCUpdate

Mitchell Dijks streek deze zomer neer bij Fortuna Sittard. De inmiddels dertigjarige verdediger kan vooralsnog terugkijken op een carrière vol pieken en dalen. Dijks beleefde avonturen bij onder meer Ajax, Norwich City, Bologna en Vitesse, maar zat afgelopen jaren niet opperbest in zijn vel. In een interview met FCUpdate laat de linksback zijn gevoelige kant zien en vertelt hij over enkele donkere periodes van zijn profloopbaan.

Bekijk de video op YouTube of via de ePlayer hieronder:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moet ik nou serieus een podcast kijken? Wat Van der Vaart, Derksen, Van Hooijdonk, Jansen, Van Basten zeggen wordt woord voor woord uitgetypt en Mitchell Dijks is zo belangrijk dat ik een filmpje moet kijken. Dan horen mijn collega's dat ik drk aan het epibreren ben. Daar ben ik mooi klaar mee...

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb het al eerder aangegeven dat ik artikelen wil lezen niet luisteren. Ik heb geen zin om verplicht te worden tot iets wat ik helemaal niet wil en dat is luisteren naar zo'n podcast. Fcupdate is altijd een geschreven voetbalsite geweest en nu gaan ze van deze lijn afwijken, echt waardeloos.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen