Nu al twijfels over 'veel te dure' Gaston Ávila: 'Schijnt niet meer dan 4 miljoen euro waard te zijn'

21 augustus 2023, 23:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax gaat zich versterken met Gaston Ávila. De linksback wordt dinsdag medisch gekeurd en zal daarna spoedig gepresenteerd worden bij de Amsterdammers. Valentijn Driessen is bij Kick-off van De Telegraaf ingegaan op de aanstaande transfer. De journalist leest wisselende meningen over de Argentijn.

Ávila speelde afgelopen jaar voor Antwerp FC en komt voor een bedrag van circa 12,5 miljoen euro naar de Johan Cruijff Arena. “Ik kreeg nog een bericht van iemand die vertelde dat die Ávila niet meer dan vier miljoen euro waard is”, zegt de chef voetbal van De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

Pim Sedee heeft ook zijn twijfels bij de aanstaande Ajacied. “Ik las daar best een kritisch verhaal over. Hij schijnt met zijn rechterbeen helemaal niks te kunnen”, vertelt de presentator van de podcast. Mike Verweij denkt niet dat dit een grote belemmering is. “Dat kon Nicolas Tagliafico ook niet. Ik ben heel benieuwd, de reacties zijn heel wisselend. Het is duidelijk dat er iets moet gebeuren op de linksbackpositie.”

Op dit moment beschikt trainer Maurice Steijn alleen over Anass Salah-Eddine en Owen Wijndal als opties aan de linkerkant van de verdediging. “Of die ooit nog gaan thuisgeven weet ik ook niet”, zegt Verweij. Ávila speelde afgelopen seizoen 22 wedstrijden in de Pro League. Daarvoor kwam de inmiddels 21-jarige verdediger uit voor het Argentijnse Boca Juniors en Rosario.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

WH3K
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom geeft FC Update deze riool journalisten een podium. Als alles wat Ajax behelst zo wordt benaderd dan snap ik niet dat dit nieuws is. Kom met goede stukjes en niet met, wat iedereen maar roept.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja door de vete van De Telegraaf tegen Ajax op dit moment kun je dit soort dingen als website beter niet meer overnemen denk ik.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax en de telegraaf geen goed huwelijk

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sommige komen met torenhoge verwachtingen binnen en raken geen pepernoot, andere zijn gehaald voor de breedte en blijken perfect in de tactiek te renderen. Hij is al door de Pepi en Kokkie van de telegraaf afgeserveerd voordat hij ook maar 1 seconde in het rood wit heeft gelopen

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

FcTelegraaf is het geworden

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Over FC Amsterdam

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Avila staat in België (ik woon zelf in Ukkel-Zuid) bekend als doorsnee. Wij dachten altijd dat Nederlandrs zunig waren maar oj jo jo, meneer Misselentat is er gul. Dank u voor 4x de vraagprijs!!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Swiebertje, is te hopen dat Ajax ooit tegen FCOvermars mag spelen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen