'Ook langer verblijf routiniers Steven Berghuis en Davy Klaassen bij Ajax geen zekerheidje'

1 augustus 2023, 23:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax verloor deze zomer met Dusan Tadic en Jurriën Timber al twee ervaren basisspelers. Het is inmiddels niet uitgesloten dat meer sterkhouders de Johan Cruijff ArenA acher zich gaan laten. Davy Klaassen en Steven Berghuis zouden zomaar nog eens kunnen vertrekken.

Timber maakte deze zomer een fraaie transfer naar Arsenal, terwijl Tadic Ajax verrassend achter zich liet voor Fenerbahce. In de tussentijd richten ook belangrijke spelers als Mohammed Kudus en Edson Álvarez zich nog op een vertrek uit Amsterdam. Zij worden in de gaten gehouden vanuit de Premier League. Sven Mislintat is zodoende druk bezig met meerdere nieuwelingen.

Artikel gaat verder onder video

Carlos Borges en Diant Ramaj zijn onderweg, ook de komst van Josip Sutalo ziet er goed uit. Daarnaast wordt Ian Maatsen genoemd voor de positie van linksback. Dat betekent automatisch ook dat Ajax mogelijk nog spelers van de hand gaat doen. Volgens Voetbal International is het zeker geen garantie dat routiniers Davy Klaassen en Steven Berghuis in Amsterdam zullen blijven.

Berghuis wordt in Turkse media in verband gebracht met een transfer naar Besiktas. Klaassen zou zelfs bezig zijn met het ontbinden van zijn contract, wordt gemeld in Turkije. Berghuis sprak zich onlangs al zeer kritisch uit over de huidige situatie bij Ajax. Klaassen kreeg op zijn beurt te maken met kritiek vanuit de achterban, die hem liever kwijt dan rijk lijkt te zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi lekker Ajax verfrissen, ik denk dat niemand in een gebruikte auto wil rijden, maar lekker in een nieuwe als de mogelijkheden er voor zijn. Klaassen en Berghuis zijn gedateerd en kosten veel geld.

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal. zou tyd worden dat Ajax schoon maak gaat houden bejaarde spelers en miskopen opruimen Ajax zou ook in eigen jeugd opleiding kunnen KYKEN in plaats dure spelers te halen uit buitenland

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zeg al sinds zijn komst bij ajax. Dat deze man slecht is voor je groep en hetzelfde daar zou gebeuren als bij ons. Ik werd toen uitgelachen maar zie hier . Nu zeggen die mensen hetzelfde

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zeg hetzelfde ook al een tyd

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En nu wederom weer maar ik vind het prima .

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Opruiming kneusen werd tyd

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen