PSV-fans eensgezind over zwakke schakel: 'Pijnlijk om hem te zien spelen'

22 augustus 2023, 21:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV heeft een lastige eerste helft op bezoek bij Rangers FC in de play-offs van de Champions League. Hoewel de ploeg van Peter Bosz het meeste balbezit had op Ibrox, kwam het niet tot hele grote kansen. Dat was mede omdat het de thuisclub aardig lukte om Joey Veerman lam te leggen. Ramalho was in de ogen van de meeste PSV-fans veruit de zwakste schakel in het elftal van de Eindhovenaren, die vlak voor de pauze op achterstand kwamen. Zijn twee blunders hadden ook anders kunnen aflopen, concludeert men op X, voorheen Twitter. En dus moet PSV op zoek naar een vervanger voor de Braziliaan, is de opinie. Ook Ibrahim Sangaré was ongelukkig bij onder meer de tegentreffer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach Ramalho is helemaal niet zo slecht, goede kopper. De hele PSV-ploeg was mat. Wanneer een tegenstander PSV onder druk zet dan verliest PSV altijd: Olympiakos, Rangers, Sevilla. PSV is de eeuwige "net niet" ploeg, geen topper. Ik vond Lang en Bakayoko ook zwak en rommelig spelen.

TysonsDDK9life vd Steen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Arme kerel iedereen kijkt naar iedere bal die Andre beroerd. Maar volgens mij haalde hij ook de 3-2 van de lijn daar hoor ik NIEMAND over! Ja we willen een andere CV maar die kerel geeft GVD ALLES! #PSVMIJNLEVEN

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen