PSV maakt droomtransfer van Oranje-uitblinker wereldkundig

23 augustus 2023, 11:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Oranje-uitblinker Emsee Brugts heeft PSV definitief ingeruild voor FC Barcelona. De twintigjarige aanvalster kondigde haar transfer zelf dinsdag al aan op X, voorheen Twitter, waarna nu ook PSV de fraaie transfer wereldkundig heeft gemaakt.

Brugts kwam de afgelopen drie seizoenen uit voor PSV en heeft zich tijdens het afgelopen WK voor vrouwen in de kijker gespeeld. Brugts was één van de absolute uitblinkers binnen de ploeg van Andries Jonker. Daarmee heeft de aanvalster een fraaie transfer verdiend naar een van de absolute grootmachten in het vrouwenvoetbal.

Artikel gaat verder onder video

Het is een flinke stap omhoog voor Brugts, want FC Barcelona werd de afgelopen vier seizoenen kampioen van Spanje en won afgelopen seizoen ook nog eens de Champions League. In het verleden kwam er met Lieke Martens al eens eerder een Nederlandse voetbalster uit voor de Catalanen, maar zij komt nu uit voor Paris Saint-Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze heeft 2x op fraaie wijze gescoord tegen.... Vietnam, waar de doeldame net boven de graspollen uitkwam. In een wedstrijd waar met 7-0 gewonnen werd. Om dan al te spreken van een uitblinker en dat ze een geweldig toernooi heeft gespeeld. Maar goed het is wel een mooie stap

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen