Jerdy Schouten doorstaat medische keuring en mag zich bijna PSV'er noemen

13 augustus 2023, 12:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV gaat zich versterken met Jerdy Schouten. Nadat FCUpdate-journalist Mounir Boualin als eerste meldde dat de Eindhovenaren serieuze interesse hadden in de middenvelder, bevestigde vrijdag ook Gianluca Di Marzio de informatie. PSV had met AC Milan een geduchte concurrent, maar staat inmiddels op het punt Schouten meerjarig vast te leggen. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad heeft de Nederlander zijn medische keuring succesvol doorstaan.

Evenals Boualin meldden diverse Italiaanse media dat PSV afgelopen week een bod van pakweg twaalf miljoen euro had uitgebracht op Schouten. De Eindhovenaren bereikten al snel een persoonlijk akkoord met de speler van nu nog Bologna, die er geen geheim van heeft gemaakt graag naar PSV te willen verkassen. Ook in Italië stond hij er goed op. AC Milan had zelfs zo'n twintig miljoen euro over voor zijn komst. Elfrink wist dat 'enorm veel clubs' geïnteresseerd waren in Schouten. De PSV-watcher noemde onder meer het Engelse Nottingham Forest als kandidaat.

Artikel gaat verder onder video

De grote verrassingen in de Eredivisie: ‘Hakim Ziyech naar PSV!’ FCUpdate Podcast

Schouten vertrok vier jaar geleden naar Bologna en speelde inmiddels ruim honderd wedstrijden voor die club. De Italianen verlangen naar verluidt een bedrag van twintig miljoen euro, waar PSV voor nu dus nog best wel wat vanaf ligt. Ook VfL Wolfsburg-middenvelder Aster Vranckx is nog altijd in beeld bij de Eindhovenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen