Quilindschy Hartman noemt droomtegenstander uit Pot 2 die hij wil loten voor de Champions League

26 augustus 2023, 19:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Quilindschy Hartman hoopt dat Feyenoord op 31 augustus bij de loting voor de groepsfase van de Champions League wordt gekoppeld aan Real Madrid. De andere tegenstanders mogen wat de linksback betreft wel van een lager niveau zijn dan de topclub uit Spanje.

Door het winnen van de landstitel komt Feyenoord dit seizoen uit in de Champions League. Voor Hartman wordt het zijn debuut op het belangrijkste Europese podium. "Ik kijk al mijn hele leven naar de Champions League. Vanwege de late aanvangstijd van wedstrijden moest ik als kind de samenvattingen terugkijken de volgende ochtend. Het schakelprogramma vind ik nu prachtig om te zien. De Champions League heeft urenlang van mijn tijd ingenomen. Hopelijk mag ik er komend seizoen zelf deel van uitmaken", zegt hij in gesprek met ELF Voetbal.

Artikel gaat verder onder video

Een stiekeme voorkeur bij de loting heeft Hartman wel. "Ik zou het prachtig vinden om Real Madrid te loten. En dan het liefst twee ploegen die in ieder geval op papier makkelijker zijn dan Real Madrid, haha", lacht de linksback.

Feyenoord zit eind deze maand bij de Champions League-loting in Pot 1. De Rotterdammers ontlopen daardoor onder meer Manchester City, FC Barcelona, Bayern München en Paris Saint-Germain. Real Madrid zit, net als bijvoorbeeld Manchester United, Arsenal en Atlético Madrid in Pot 2. In totaal hebben 26 clubs zich tot nu toe geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Er zijn nog zes tickets te vergeven. PSV is een van de clubs die nog strijdt om het felbegeerde startbewijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is duidelijk dat Hartman eigenlijk nog een kind met fantasieën is. Hij weet niet wat hij zegt. Real Madrid blaast Feyenoord al in één wedstrijd omver. Het is idd moeilijk om bescheiden te blijven.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ieder kind mag fantasieën hebben, maar voor hem is het een droom. En wees heel eerlijk : in het slechtste geval speel je 6 wedstrijden, liever meer maar om idee. Voor hoeveel jonge spelers is het een droom om ooit een wedstrijd te spelen in bernabeu? Hij geeft in dit geval niet om winnen of verliezen maar puur om die ene droom

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Peterdejong hartman is een feyenoorder dus kan nooit wat goed doen /zeggen . Dat wordt op deze site niet meer gepikt. Maar je hebt gelijk het is toch leuk dat deze jongen dromen heeft . Tuurlijk om wat te bereiken kun je beter andere clubs treffen . Maar real barca ofzo is toch mooi om tegen te spelen uit en thuis ook al verlies je . Beter dat als eruit gaan tegen een duitse middenmoter .

Ag Seintje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hartman wordt wakker bro!!! Echt effe serieus.dat kan je echt niet menen met zo'n middenveld en trager dan een slakkenclub. Zonder Thiago Almada Chavez Bitello op wie Ayax allemaal zit te assen. We worden geveegd zonder pardon genadeloos bro en dat is geen grap je staat binnen tien minuten met 2a 3 -0 achter bro en dat schande willen wij niet. Kijk de snelheid van Madrid alleen al zonder bal.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weer zo een hersenloze opmerking van krotje.Een naam die waarschijnlijk gebaseerd is op zijn bovenkamer.Een vd tegenstanders wordt altijd zwaar en dan moet je proberen via de op papier mindere clubs door te komen.Real madrid zou een mooie affiche zijn idd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen