Red Bull Salzburg steekt de draak met Feyenoord, Ajacieden genieten volop: 'Wat een legend is de admin'

31 augustus 2023, 08:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Red Bull Salzburg is donderdagavond één van de 32 clubs die deelnemen aan de loting voor de groepsfase van de Champions League. De Oostenrijkers zijn ingedeeld in pot 3 en dit betekent dat ze gekoppeld kunnen worden aan Feyenoord. De regerend kampioen van Nederland zit in pot 1, maar lijkt door Red Bull Salzburg als de zwakste broeder van die pot te worden gezien.

Het Oostenrijkse social mediateam heeft op TikTok een filmpje geplaatst van een meisje dat twee verschillende stemmingen heeft. Ze huilt, maar één tel steekt ze haar tong uit. Bij Paris Saint-Germain, Bayern München, FC Barcelona, Benfica, Manchester City, Sevilla, en Napoli - zeven potentiële tegenstanders uit pot 1 - laat ze haar tranen vloeien. Op het moment dat het logo van Feyenoord in beeld komt, steekt ze juist haar tong uit. Daaruit kunnen we toch wel stellen dat Red Bull Salzburg hoopt dat Feyenoord als tegenstander uit pot 1 uit de koker komt.

Artikel gaat verder onder video

Het heeft woensdagavond niet lang geduurd voordat het filmpje van Red Bull Salzburg werd opgepakt door supporters van Ajax. De Amsterdammers eindigden vorig seizoen op een teleurstellende derde plaats in de Eredivisie en zijn daardoor voor het eerst sinds 2018 niet actief in het hoofdtoernooi van de Champions League. Ajax moet zich donderdagavond eerst nog zien te kwalificeren voor de groepsfase van de Europa League, maar dat deert de Ajacieden niet om op social media te genieten van de content tégen Feyenoord. “Wat een legend is de admin van Red Bull Salzburg”, zegt iemand op X.

Het filmpje valt overigens niet enkel in de smaak bij Ajacieden. Ook Feyenoord-fans kunnen er wel om lachen. Zo geeft iemand eerlijk toe dat het filmpje ‘geniaal’ bedacht is. Een ander ziet het juist als teken dat andere clubs Feyenoord onderschatten. “Hahah deze is wel droog, wel juist mooi. Iedereen onderschat ons ook weer”, schrijft hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En daar behoort van Feyenoord zijde een passende oplossing voor te worden gevonden, een Extra uitdaging voor onze Helden en Arne Slot

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Onze helden ik weet van niks ben fan van Batman Superman A-team dat zijn pas helden 010 nee niet echt helden sorry 😂🤪😂

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord is in pot 1 ook de zwakste ploeg dus ja dat ploegen hopen op Feyenoord mag duidelijk zijn. Je moet dat echter niet zo laten blijken denk ik als clubs zijnde. Je weet dat je dit terug krijgt op je bord als je er dan zelf uitvliegt.

Littlepeli
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tot je aan de trainer van Ajax komt, dan is de wereld ineens te klein. Als het om een andere club gaat is het wel grappig. Pff...

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat ze ons zo zien prima. Dat fans dit doen prima . Maar als club is dit gewoon niet netjes . Lijkt me leuk om deze club te loten of dat ze heel zwaar loten. En het record van rangers verbeteren

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Adolf kwam ook uit Oostenrijk

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Groeten uit Ludgorets! Europa is onder de indruk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen