Van der Vaart: 'Ajax doet er alles aan om hem te halen, het is klote voor die jongen'

13 augustus 2023, 22:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Studio Voetbal

De komst van Damian van der Vaart bij Ajax is nog steeds geen voldongen feit. In juni maakte De Telegraaf melding van een mondeling akkoord over een contract, maar zijn club Esbjerg fB heeft Ajax laten weten meer geld te willen. Dat zegt Rafael van der Vaart zondagavond bij Studio Voetbal.

"Ajax doet er alles aan om hem te laten tekenen, daar heb ik geen commentaar op. Maar Esbjerg doet een beetje… ze ruiken geld", aldus Van der Vaart senior. "Misschien een beetje te veel. Aan de andere kant hebben ze 'm wel drie jaar opgeleid. Ik snap het dus wel, het komt goed, het duurt lang. Ik baal ervan dat die jongen er een beetje de dupe van is. Dat doet mij verdriet. Het duurt maar en het duurt maar."

Esbjerg wil in ieder geval een opleidingsvergoeding en daar nog wat bovenop. "Ajax wilde dat eerst niet, nu wel. Nu wil Esbjerg weer een beetje meer. Dan duurt het veel te lang. Die jongen woont bij m'n ouders en vraagt zich steeds af wanneer hij mag. Nogmaals: het komt goed, maar het is klote voor die jongen." De zeventienjarige Damian heeft bij Esbjerg een contract tot december van dit jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Theike Futs
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon afwachten, dan kan hij toch gratis de overstap maken. Gewoon lekker met z'n vader balletje trappen op een veldje.

VincentVanWoesik08
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

vd Vaart overschatte, mini wauwelaar😂

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moeten we dit soort gelul van minkukels blijven aanhoren op de televisie?

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, hij heeft een contract en wordt ervoor betaald. Ze hebben 3 jaar geïnvesteerd in die jongen dus logisch dat die club er geld voor wil zien. Is geen liefdadigheid. Anders legt Raffie zelf iets bij.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die jongen is gewoon te licht voor Ajax, meldt mijn man in Scandinavië.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen