Waarom Sven Mislintat vanaf 20.45 uur gespannen voor de tv zit

19 augustus 2023, 08:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het is Ajax een kleine twee weken voor Deadline Day nog altijd niet gelukt om Josip Sutalo over te nemen van Dinamo Zagreb. Deze zaterdag zou zomaar een cruciale dag kunnen zijn in het transferdossier. Sven Mislintat hoopt dat de Kroatische topclub het onderspit delft tegen AEK Athene.

Het is geen geheim dat Ajax al langere tijd jaagt op de handtekening van Sutalo. De rechtsbenige centrale verdediger is in de Johan Cruijff ArenA in beeld als vervanger van Jurriën Timber, die deze zomer voor (minimaal) veertig miljoen euro de overstap maakte naar Arsenal. De deal lijkt pas rond te kunnen komen als Dinamo Zagreb weet waar het wat Europees voetbal betreft aan toe is.

Artikel gaat verder onder video

Dinamo Zagreb speelt zaterdagavond om 20.45 uur de return tegen AEK Athene in de tweede voorronde van de Champions League. De Grieken wonnen de heenwedstrijd in de Kroatische hoofdstad met 1-2. Loopt Dinamo Zagreb een plek in de play-offs van de Champions League mis, dan ligt volgens De Telegraaf de weg voor Sutalo naar Ajax open. Plaatst Dinamo Zagreb zich wel voor de play-offs, dan komt de verdediger mogelijk pas na de laatste kwalificatiewedstrijd op 30 augustus naar Ajax.

Ajax versterkte zich deze zomer tot nu toe met zes spelers: Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic, Diant Ramaj, Jakov Medic, Chuba Akpom en Anton Gaaei. De Amsterdammers hopen naast Sutalo in ieder geval nog een linksbenige verdediger aan te trekken. Daar staat mogelijk wel het vertrek van Mohammed Kudus tegenover. De Ghanees is dicht bij een transfer naar West Ham United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een onderdanige houding van een Nederlandse club. Draai hen en loer Mislintat, stop op het laatste moment met onderhandelingen en je had eerder doorgeschakeld moeten hebben en al hebben gezocht een vervanger, maar ja.....kruipen kruipen kruipen om koste wat kost die speler in huis te halen van wie je niet zeker weet of hij een meerwaarde voor Ajax zal zijn. En niet te vergeten voor een hoog bedrag. Jammer dit. Geldt ook voor Te Kloese.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

King Crimson, nou dat kruipen is toch duidelijk ? Bezoekjes van Mislintat, diverse verhoogde biedingen, steeds maar nul op het request of wachten wachten wachten. Nee ik denk niet dat Mislintat voor een vervanger van Sutalo klaar is. Dat hoge bedrag moet Sutalo maar eerst moeten waar maken en trouwens stel dat Medic en hij in het centrum spelen dan wordt Medic wel erg ondergewaardeerd, krijg je problemen door. Nee ik weet net zo min als jij niks van hun beweegredenen, maar de feiten zijn er toch ? Ik zie geen beweging, geen handreiking van Zagreb, nee ik hoop dat het niet doorgaat, ik heb er een naar gevoel bij die arrogantie van de Dynamo-entourage. Ajax is Ajax, graag of helemaal niet.

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou reken maar dat het een meerwaarde is . top speler heb hem meerdere keren gezien spelen dat de top clubs van Europa zitten te slapen dat staat vast. is gewoon een speler van meer dan 70.000.000. waard!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens mij dtk ook . Maar het is best simpel . Na vanavond nieuwe eisen, dan moeten we doorschakelen. Heb je trouwens nog bijna 2 weken

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het blijft een kwestie van JA of NEE ! ! !

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

CG, mijn gevoel gebaseerd op intuïtie wordt het een NEE. Ik hoop op een JA, maar tja.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen