FC Twente favoriet tegen Ajax? 'Als team zijn ze veel verder dan Ajax'

17 september 2023, 09:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Karim El Ahmadi denkt dat Ajax een zware middag staat te wachten in de Grolsch Veste deze zondag. De analist ziet dat FC Twente als ploeg zeker niet minder is dan het elftal van Maurice Steijn. “Als team zijn ze veel verder dan Ajax”, was de harde kritiek van de voormalig middenvelder.

Dat was de stelling van El Ahmadi bij De Eretribune, waarbij ook Marciano Vink denkt dat het zwaar genoeg wordt voor Ajax in de Grolsch Veste. “Het is niet heel anders dan tegen Fortuna Sittard. Ajax begint elke week vanaf nul, omdat er geen tijd geweest is voor automatismen. Maurice Steijn heeft korte trainingsessies in de hoop dat er iets valt. Het is heel erg zoeken naar vastigheden.”

Artikel gaat verder onder video

En waar Steijn heel erg zoekende is, heeft Joseph Oosing de zaken goed voor elkaar in Enschede. “Hij zet de tegenstander helemaal vast aan de zijkant en dan slaan ze heel snel toe. Ajax is gewaarschuwd”, zei Vink. “Ze willen lekker breien in de opbouw, maar dat is echt iets waar FC Twente op wacht.”

El Ahmadi denkt dat FC Twente verder is dan Ajax, Vink denkt dat de Amsterdammers het zeker zwaar krijgen, maar ook Kees Luijckx aan tafel stelt dat Ajax ‘verder is dan FC Twente’. “Vlap vanaf links doet het erg gevaarlijk. De buitenspelers zijn bloedgevaarlijk. Ricky van Wolfswinkel vanaf de bank is een wapen. Alleen de blessures van Smal en Brenet doen FC Twente wel pijn.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De beste wint. Ik zou het niet heel erg vinden als Ajax punten verliest. Dit is mede het gevolg van het trage afhandelen van de aankopen door de RvC. Tegelijkertijd moet Susan cs. ook verantwoording afleggen aan de aandeelhouders. Als Ajax het dit seizoen niet naar verwachting presteert moeten de supporters het accepteren, doch met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zal Ajax na de winterstop herrijzen en vanaf het komende seizoen gaat Ajax weer meeregeren en misschien leiding geven. Er staat een rij talentjes in de wachtkamer te trappelen en zij zullen gemixt met de nieuwe aankopen weer des Ajax zijn.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom moet Susan verantwoording afleggen? Susan is verantwoordelijk voor de financiële kant, niet welke spelers gekocht worden en wat ze waard zijn.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een namaak supporter ben jij joh. Kijkt liever op tv naar een wedstrijd tegen een betere tegenstander . En nu hoop je weer dat ' je club ' verliest ,met een onzin verhaal als excuus . Een echte hoopt in geen enkele situatie dat zijn club verliest . Ajax heeft geen vijanden of haters nodig met een supporter zoals jij

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Aaah, wat ben je manhaftig gtsb ? Ik weet het al, je hebt je baantje terug, die van beroep zeikerd. Je bent echt mentaal ziek schatje.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Allback, je weet toch dat Susan met o.a. Vlacodimos en Ocampus een dikke vinger in de pap heeft gehad ? En dit seizoen weer. Mislintat moet de hele selectie als het ware vernieuwen en met 113 miljoen kan je niet veel doen. Ajax is financieel gezien geen PSG, Bayern of City, zij kopen voor 70/80 miljoen maar één speler, geld zat. Susab en haar RvC kompanen moeten idd op de centjes passen, want een verliesgevend bedrijf is ellendig voor de aandeelhouders en voor het bedrijf. En Ajax is een beursgenoteerd voetbalbedrijf, moet alleen maar zo veel mogelijk winst maken en als je de CL niet haalt dan scheelt het money.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weer inhoudelijk 0. Zoals bewacht .

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niks talentjes, Geen blikken om even open te trekken. Gewoon een koopclub.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kijk King Jacobus, als je veel geld hebt kan je veel kopen en daarom zijn er veel jaloerse Ajaxhaters, maar vroeg of laat komen zij en hun armzalig clubje zichzelf tegen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een gelul hier weer . En voordat mensen weer zeggen dat ik denk kampioen te worden ,dat denk ik niet. Ik geniet van mijn club en we gaan het zien. Er zijn clubs die ook goeie spelers hebben zien vertrekken ,en veel aankopen hebben gehad . Maar wel draaien en bij lange na geen 100mil plus hebben uitgegeven 😉. En dat al een paar jaar . Dus die smoesjes vind ik gewoon zwak en vreemd . Vooral omdat er verder hier ook geroepen wordt dat die td zo geweldig is. Maar goed ik zie vandaag ajax gewoon als favoriet . Twente vind ik heeft een aardig jasje uitgedaan . Qua kwaliteit heeft ajax gewoon veel betere spelers

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gtsb, je gaat heel erg in de war zijn. Na 14 jaar dat je clubje als figurant in het Nederlandse voetbal te hebben gefungeerd en dan nu is je clubje na die 14 jaar kampioen, ga je wat men Ajax verwijt heul erg arrogant zijn. Wij zullen wel zien hoe lang het duurt. Laat je club maar eerst die 2 sterren bij elkaar spelen. We spreken elkaar zeker, maar eerst de 24ste. By the way, het valt mij op dat je als beroep zeikerd steeds maar over die 100 miljoen plus aankopen van Ajax hebt, het frustreert jou van jaloezie. Jij bent te dom om te onderkennen dat de hele selectie van Ajax moet worden gerenoveerd en dat kost geld en dat geld is verdiend door verkopen (goed hè ? weet je nog die goedkope Kökcü ?), echt je bent gewoon te simpel om hier op FCupdate te discussiëren. Ga terug in je mandje en oogjes dicht en slapen.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@krotje dus zeg maar 200 miljoen uitgegeven in 2 jaar en je conclusie is dat heel de selectie alsnog moet worden gerenoveerd? maar wat vind je dan van jullie aankopen die zijn gedaan?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jurgen hij heeft inhoudelijk geen antwoord ,dus gaat hij omzich heen slaan . En als je hier zijn reacties ziet . En wat hij dan van vandaag vindt . Hoe hij supporter is . De man of vrouw zet zich keer en keer voor lul . Maar ziet nog in de ontkenningsfase . Begint straks weer over hoe goed ajax is tav feyenoord . Maar we leven nu . Ajax is toch zo goed ,maar als het aankomt op verwachtingen alleen maar smoesjes

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Na 14 jaar kampioen !!!!?????. Wie is hier in de war joh .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gtsb ik was ook benieuwd naar zn antwoord mischien wellicht na twente ajax.. en afhankelijk van het resultaat daar.... 😉

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als hij al kijkt . Zat laatst ook met zijn clubje ajacieden te lullen over ons ,terwijl ajax voetbalde . Deze personen doen heel wijs ,maar hebben niet door hoe de wereld in elkaar steekt . En hoe ze zelf overkomen . Zetten zichzelf keer en keer voor de gek

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Ajax fan moet ik bekennen dat FC Twente een betere en betrouwbare trainer heeft dan Stein, die er tot nu niks van heeft gebakken maar wel een grote waffel heeft en pretenties. Hij blijkt ook een gluipert te zijn. Ik hoop dat er snel wordt vervangen want Ajax heeft niks aan onruststokers die er ook niks van bakt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen