Feyenoord opgelucht bij laatste training richting Klassieker na goed nieuws over sterkhouder

23 september 2023, 16:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Gernot Trauner is op tijd fit voor De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. De centrumverdediger van de Rotterdammers was vrijdag nog ziek en onbrak zodoende op het trainingsveld. Een dag later was de sterkhouder uit Oostenrijk wel gewoon van de partij op de afsluitende training.

Arne Slot vertelde vrijdagmiddag op de persconferentie al dat de verwachting was dat Trauner er gewoon bij zou zijn. Zaterdagmiddag kreeg de succesvolle oefenmeester groen licht en kon hij zijn verdediger weer aan laten sluiten bij de groepstraining. Zodoende is Trauner er ook in de Johan Cruijff ArenA gewoon bij als De Klassieker zondagmiddag om 14.30 uur in gang wordt gezet.

Artikel gaat verder onder video

De aanwezige supporters in Rotterdam-Zuid zagen ook dat Ayase Ueda met de groep meetrainde. De spits uit Japan was sinds de laatste interlandperiode geblesseerd en miste zodoende de wedstrijd tegen Celtic. Daarna hervatte hij de groepstraining en Slot hoopt hem mee te kunnen nemen naar Amsterdam. Dat zal afhankelijk zijn van de laatste training, die Ueda dus wel met de groep deed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Uit de reactie van slot gisteren bleek al wel dat trauner kan starten ,en ueda kan invallen . Verder ook prima persco weer . Vol vertrouwen ,maar respect naar tegenstander ,en realistisch (dat je niet zo maar ff wint en ajax niet zo slecht is ) De media die wat wil ontlokken om te stoken tussen de clubs ,maar de kans niet kreeg .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

wel jammer dat ivanusec er niet bij is .......

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja zeker jammer . Laten we hopen dat paixao en minteh in vorm zijn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen