Johan Derksen ergert zich aan Ronald Koeman: 'Als je toch iets van innerlijk fatsoen hebt...'

5 september 2023, 23:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Johan Derksen heeft zich gestoord aan de uitspraken van bondscoach Ronald Koeman over de transfer van Georginio Wijnaldum, die eerder deze week tekende bij het Saudische Al-Ettifaq. De speler maakt geen deel uit van Koemans selectie die zich momenteel voorbereidt op de EK-kwalificatieduels met Griekenland en Ierland. Op de persconferentie ging de bondscoach maandag enkel in op het sportieve aspect van het vertrek van 89-voudig international Wijnaldum naar het kapitaalkrachtige land in het Midden-Oosten.

En daar windt Derksen zich dinsdagavond in Vandaag Inside hevig over op. "Ik heb me vooral gestoord aan het slappe commentaar van de bondscoach over Saudi-Arabië", trapt de journalist af. "Nooit ergens een mening over", vervolgt De Snor, "maar als je toch iets van innerlijk fatsoen hebt en de KNVB, een bond met karakter, vertegenwoordigt, dan zeg je toch: onbegrijpelijk dat spelers in zó'n land geld willen verdienen?"

Bekijk hieronder het hele fragment uit de uitzending van dinsdagavond, waarin Derksen zich ook uitspreekt over de vraag welke keeper het verdient om tegen de Grieken en de Ieren onder de lat te staan bij Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt. Zijn vader was NSB-politieman in Nijmegen. De appel en de boom, zegt een ingewijde.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus toch.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Derksen is uit verveling en frustratie voortdurend met zijn vendetta's bezig. Het is toch zo zinloos, want geen verstandige persoon luistert naar hem en trekt zich van hem aan, het ergste is ook nog dat hij er overdreven goed voor wordt betaald en dat hij veel supporters heeft en ach soort zoekt soort. Derksen is zo intelligent, hij weet precies hoe alles geregeld moet worden, maar meneer heeft op het eind van zijn carrière alleen maar een hoofdredacteurschap van een voetbalblaadje gehad, hij heeft nooit een verantwoordelijke functie bekleed. Zijn kennis is beperkt, wat hij orakelt doen ze ook op school-/leerlingenraad van een vmbo. Derksen gaat maar iedereen zwart maken, zoals Sneijder die zich zgn. laat omringen door omstreden figuren, maar Derksen zelf heeft vriendschap met geen lekkere meneer......... Derksen, de grootste schijnheilige donder van ons land.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Koeman kent geen fatsoensnormen, deze onbetrouwbare bondscoach liet Oranje in de steek voor Barcelona, waar hij ontslagen is vanwege slechte resultaten. En nu is Oranje weer goed genoeg voor deze hypocriete en rancuneuze vetzak.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is de fout van de KNVB, die slappe hap destijds.

Dexi
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Koeman,de man die bij Barcelona perse ontslagen wilde worden en zich liet vernederen tot op het bot voor een paar miljoen oprotpremie, kan moeilijk iets zinnigs zeggen als het gaat om fatsoenlijk gedrag. Derksen is gepensioneerd en financieel onafhankelijk die kan van alles roepen niet serieus te nemen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen