Johan Derksen lyrisch over tafelgast Vandaag Inside: 'Een ontdekking, wát een leuke jongen is dat'

6 september 2023, 20:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bij Vandaag Inside schoven de afgelopen tijd een aantal nieuwe gezichten aan. In de uitzending van dinsdag evalueerden Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen de optredens van politiek verslaggever Wouter de Winther, presentator en advocaat Khalid Kasem en oud-judoka Henk Grol. Vooral die laatste heeft indruk op Derksen gemaakt.

"Die Henk, dat vond ik een ontdekking", begint Derksen. "Wát een leuke jongen is dat!" Van der Gijp is het direct met hem eens: "Ja, superleuke gozer." Ook Kasem krijgt complimenten, al blijft hij volgens Derksen duidelijk "wel een advocaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Robreactie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het lijkt wel of Johan Derksen de wijsheid in pacht heeft en iemand als goed of leuk kan bestempelen. De mening van Derksen vind ik niet relevant

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Helemaal mee eens, dit is toch een voetbal site/forum wat een kul onderwerp.

Frans van Arkel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, Johan zegt zelf dat die allesbehalve de wijsheid in pacht heeft! Johan heeft wel een eigen mening en geeft gevraagd en ongevraagd zijn mening. Ik denk dat dat je meer tegenstaat? Ik houd zelf meer van mensen die zeggen wat ze denken ipv eromheen draaien!!

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Merel Ek doet ook een beetje popiejopie. Johan Derksen denkt dat hij welbespraakt is, hij is een voortdurend brakende clichémachine.

Frans van Arkel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe kom jij erbij, of hoe weet jij wat Johan denkt? Volgens mij neemt die zichzelf juist helemaal niet serieus. Hij spuit wel continue zijn mening, zegt veel clichés en na zoveel jaar ook veel herhaling maar da's niet vreemd op zich. Je kan ook niet kijken hé?

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom mag je alleen kijken als je het met hem eens bent. Derksen heeft gewoon een verdienmodel en harkt over de ruggen van duizenden verstandelijk beperkten een hoop geld bij elkaar. Als je een normaal iq hebt en je verstand gebruikt, is een analyse van de voorspelbare clichémachine JD niet zo moeilijk, toch? Als je houdt van mensen die zomaar overal hun mening eruit gooien, prima joh. Maar de meeste mensen hebben daar niet zoveel behoefte aan. Zeker niet als om het uur de woorden dildo, pijpen en neuken moeten vallen. Een beetje vermoeiend toch? Of hoorde jij graag je moeder openlijk praten over haar dildo, hoe goed ze je vader kon pijpen en hoe lekker ze konden neuken. Ik vind dat ziek, jij niet, ok. Het is soms handiger dat mensen eerst nadenken wat ze zeggen en niet alles zeggen wat ze denken.

Adrie de jong
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie smoort deze eikel z,n mond er is er maar één die alles beter weet, en maar niet begrijpen waarom hij bescherming krijgt opzouten met die vent en die andere hersenloze is eigenlijk nog erger,veel geld , verdienen,,over anderen hun rug die zich niet kunnen verweren,opzouten met die opruiers!!!!!!!!!

Herresneres
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Adrie, het lijkt mij beter dat jij in het vervolg gewoon lekker gaat slapen na het journaal van 8 uur.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen