Koeman maakt zich kwaad om één speler bij Oranje tegen Griekenland

7 september 2023, 21:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het Nederlands elftal maakt een frisse en goede indruk in eigen huis tegen Griekenland in de EK-kwalificatiereeks. Via Marten de Roon kwam Oranje op voorsprong in het Philips Stadion, maar dat betekent niet dat de middenvelder van Atalanta Bergamo een heel gelukkige eerste helft speelde. Bondscoach Ronald Koeman was een aantal keer zichtbaar zeer kritisch op De Roon na ongelukkig balverlies en dat viel ook de Nederlandse bondscoaches thuis op. De Roon kreeg veel kritiek te verduren op X, ondanks zijn eerste doelpunt als international ooit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De 3-0 was ook niet zo bedoeld kijk maar hoe hij de bal 'geeft' . Aan de ene kant lekker omdat je wint ,aan de andere kant :dit is uitstellen van . En er veranderd niks ,krijg je straks onze 'ster' depay er nog bij is het helemaal weer feest . Zijn we voor we gaan alweer kampioen

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben het niet snel eens met KingCrimson maar tegen zo'n zwak elftal had elke Eredivisie club gewonnen. De Roon heeft meer balverlies geleden dan het gehele team in de laatste 7 jaar. Een keer balverlies kan maar geen 10-20-30 keer. en dan Meneer Blind die liep erbij alsof hij bezig was met een wandelclub. Deze twee horen totaal niet meer thuis in het team. Stel ze op tegen Frankrijk en je krijgt een draai om je oren van hier tot daar. Ik heb Blind niets goed zien doen maar Koeman wel maar die kan er ook niets op aanmerken aangezien Blind niets gedaan heeft. Op de bank zitten spelers in topvorm stel die op Koeman maar niet nogmaals wordt het een herhaling je vriendjes.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen