Marcel Keizer al na vijf teleurstellende wedstrijden op straat gezet in Saudi-Arabië

5 september 2023, 07:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Marcel Keizer is na ruim een maand alweer op straat gezet in Saudi-Arabië. De Nederlander begon met Al-Shabab zeer teleurstellend aan het nieuwe seizoen en kan zodoende zijn koffers pakken. Uiteindelijk stond Keizer slechts vijf wedstrijden voor de groep bij Al-Shabab.

Op 27 juli van dit jaar werd wereldkundig gemaakt dat Keizer een eenjarig contract had getekend bij Al-Shabab. In de eerste vijf wedstrijden werden slechts twee punten gepakt en dus staat de club gedeeld op de laatste plaats. De ontmoetingen met Akhdoud (1-1), Wehda (1-3), Damak (1-1), Al-Nassr (0-4) en Khaleej (1-3) leverden geen overwinningen op. Dat was voor de clubleiding de druppel.

Artikel gaat verder onder video

Keizer is al een tijdje verdwenen van de Nederlandse velden. Hij begon in 2018 bij Al-Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten. Daarna was hij kortstondig te vinden bij Sporting CP, waar hij al snel werd ontslagen. Keizer keerde terug naar Al-Jazira en werkte daar tussen 2019 en 2023. In Nederland was Keizer als hoofdtrainer werkzaam bij Telstar, FC Emmen, SC Cambuur, Jong Ajax en Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen