Maurice Steijn: 'Ik ga niet antwoorden Willem, dat is mijn goed recht'

27 september 2023, 17:07
Foto: © ProShots

Maurice Steijn wil niet zeggen of hij nog contact heeft gehad met Sven Mislintat na diens ontslag als directeur voetbalzaken van Ajax. De trainer weigert een vraag van journalist Willem Vissers daarover te beantwoorden.

Vissers wilde weten hoe het contact is verlopen na het ontslag van Mislintat op zondagavond. “Willem, ik heb geen behoefte om op dat soort vragen in te gaan. Ik wil het echt bij de wedstrijd houden. Ik ga daar niet op in. Dat is denk ik ook mijn goed recht”, reageert Steijn tijdens de persconferentie.

Artikel gaat verder onder video

De trainer zegt zich geen zorgen te maken om een mogelijk ontslag, nu Ajax slechts vijf punten heeft na vijf wedstrijden. “Ik hoop het niet en ben er ook niet bang voor. Ik heb weinig invloed op wat de mensen boven mij beslissen. Ik heb geen invloed op wat Jan van Halst doet.”

Bekijk de persconferentie van Steijn in onderstaande video:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen