Michael Reiziger wijst speler van Ajax aan als nieuwe aanvoerder Jong Oranje

8 september 2023, 18:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Michael Reiziger heeft Devyne Rensch aangewezen als nieuwe aanvoerder van Jong Oranje. De twintigjarige verdediger van Ajax draagt de band vrijdagavond in het EK-kwalificatieduel met Moldavië voor het eerst om de linkerarm.

Een vernieuwd Jong Oranje start tegen de leeftijdsgenoten uit Moldavië aan een nieuwe EK-kwalificatiecyclus. Reiziger, de opvolger van Erwin van de Looi, ruimt bij zijn debuut als bondscoach voor vier spelers van Ajax een basisplaats in: Rensch, Jorrel Hato, Anass Salah-Eddine en Kenneth Taylor.

Artikel gaat verder onder video

Het elftal wordt gecompleteerd door Calvin Raatsie, Rav van den Berg, Dirk Proper, Sontje Hansen, Emanuel Emegha, Isaac Babadi en Ruben van Bommel. Raatsie (FC Utrecht) en Hansen (NEC) kwamen in het recente verleden ook uit voor Ajax.

Brian Brobbey en Ryan Gravenberch waren ook geselecteerd voor de Ek-kwalificatiewedstrijden tegen Moldavië en Noord-Macedonië. Brobbey meldde zich met een blessure af bij Reiziger, terwijl de naar Liverpool getransfereerde Gravenberch zich op zijn nieuwe club wilde richten.

Opstelling Jong Oranje: Raatsie, Rensch, Van den Berg, Hato, Salah-Eddine, Proper, Babadi, Taylor, Hansen, Emegha, Van Bommel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen