Eindhovens Dagblad komt met 'winstwaarschuwing' voor liefhebbers van PSV-transfers

5 september 2023, 19:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV verkocht Ibrahim Sangaré op de slotdag van de transferwindow aan Nottingham Forest, maar presenteerde geen opvolger meer voor het middenveld. Aster Vranckx (20) van VfL Wolfsburg was daarvoor lang de meest gewilde gegadigde, maar de Duitse club wilde hem niet meer laten gaan. De Belg blijft echter een serieus transfertarget, zo schetst het Eindhovens Dagblad.

“PSV heeft de ‘zes’ nu niet zwaar bezet, met Schouten en de gebleven sterkhouder Joey Veerman als opties. De club houdt daarom Aster Vranckx ‘in portefeuille’. De international van VfL Wolfsburg blijft in beeld voor de winterse transferperiode, al kunnen de komende weken met hem of PSV allerlei dingen gebeuren die de blik troebel maken”, staat er te lezen in de beschouwing van de selectie van Peter Bosz.

Artikel gaat verder onder video

Een zekerheid dat technisch directeur Earnest Stewart zich opnieuw gaat melden voor de controleur van VfL Wolfsburg is het overigens nog niet. “Misschien staan nieuwe spelers bij PSV op of blijft Vranckx in januari 2024 helemaal niet meer haalbaar. Een ‘winstwaarschuwing’ voor de liefhebbers van transfers is dus op zijn plaats”, schrijft het ED.

Ook Fiorentina had belangstelling voor Vranckx, die uiteindelijk helemaal niet vertrok in de vorige window, tot zijn eigen onvrede. In de eerste drie officiële wedstrijden van Die Wölfe dit seizoen kwam de middenvelder tot 26 speelminuten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat is dit nu weer voor een kop bovenaan het kletsverhaal. Eindhovens Dagblad op zijn best. Het hele verhaal wat er staat heeft totaal geen betrekking op het hoofdstuk Moet ik het Eindhovens Dagblad idem Brabants Dagblad Kletsdagblad noemen. Belangrijke stukken die heel Nederland aangaan en het algemeen belang dienen zitten achter een code voortaan bij die dagbladen ook al zoiets. Schande dat dit wordt toegelaten als er een stuk vanuit een bepaalde hoek komt. Een virus bv mag je niet lezen of je moet er voor betalen. Lekkere dagbladen waar we al totaal geen geloof meer aan kunnen hechten met hun onzin klets. Een ‘winstwaarschuwing’ voor de liefhebbers van transfers is dus op zijn plaats”, schrijft het ED. Wat voor winstwaarschuwing weer een kletsverhaal.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen