Steijn na nieuws over Sosa meteen geconfronteerd met zeer kritische Driessen: 'Wat is dit voor beleid?!'

1 september 2023, 14:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ajax TV

Terwijl Maurice Steijn vrijdagmiddag een persconferentie gaf, maakte journalist Fabrizio Romano bekend dat Borna Sosa op weg is naar Ajax. Chef voetbal Valentijn Driessen van De Telegraaf vroeg Steijn meteen naar het nieuws.

"Ik lees net dat de vierde linksback op weg is naar Ajax. Jullie hebben niet eens een rechtsbuiten. Wat is dat voor beleid?!", wierp Driessen op. Steijn reageerde: "Dat heeft ermee te maken dat ik op die positie nog steeds niet helemaal tevreden ben." Steijn sprak eerder al zijn scepsis uit over Owen Wijndal en Anass Salah-Eddine. Wel erkende hij op de persconferentie van vrijdag dat de rechtsbuitenpositie inderdaad een zorgenkindje is.

Artikel gaat verder onder video

"We hebben gesproken over rechtsbuitens. Het is gewoon lastig om een rechtsbuiten te halen van wie wij denken dat hij het verschil kan maken. Met Hato en Avila hebben we twee spelers die van nature meer centraal spelen. Deze mogelijkheid deed zich voor", doelde hij op de komst van VfB Stuttgart-verdediger Sosa. "We hopen dat we het rond kunnen maken."

Betekent de komst van Sosa dat Ajax Wijndal kan afschrijven? "Het feit dat we deze spelers halen, geeft aan dat er voor andere spelers ruimte is om te kijken of ze ergens anders meer minuten kunnen maken. Dat is kort dag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eindelijk een normale vraag van Driessen. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat Mislintat links en rechts de kneuzen van Europa opkoopt. Wat is dat voor een scharrelaar waar ons aller Ajax zich aan vastgeketend heeft. Hoe moet die Duitser daar rondlopen in de Arena waar niemand meer de baas is en iedereen maar wat doet. Arme Steijn, ik had de man zoveel leukers gegund.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Steijn wordt opgezadeld met een vreemdenlegioen, maar werd Slot dat ook niet bij Feyenoord? Taak aan Steijn om er een goed team van te maken en te laten zien dat hij een goede trainer/coach is en terecht door Ajax is aangesteld.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maupie, Schreuder en Heitinga moesten het doen met uitgebluste spelers die niet meer te motiveren waren om er nog iets van te maken. Steijn verdient het voordeel van de twijfel met een totaal nieuw elftal. Laat hem het maar laten zien dan. Hij heeft echt wel kwaliteiten als trainer/coach en heeft dat ook al laten zien bij Sparta afgelopen seizoen.

MiCo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij verwende mannetjes? Die hele nieuwe ploeg zijn meestal geen basisspelers. Hoe kom je verwende mannetjes. Er zijn 16 spelers vertrokken en 11 gehaald. Dus wie weet welke spelers er nu verwende mannetjes zijn. Veel blaba gehalte net als Valentijn.

HarryPinas16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eerst afwachten voo

HarryPinas16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eerst afwachten voor er met de hamer op tafel wordt geslagen, zoveel veroordeling zoveel onrechtvaardigheid tegen iemand die waarschijnlijk het beste met Ajax voor heeft ,koppen dicht

MiCo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als over een paar weken alles in elkaar valt is Maurice een held een Valentijn nog steeds een stumper. Wat een baantje heeft deze gast zeg. Nooit een team opgebouwd en alleen meewaaien waar het goed loopt.

Ajacio
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Driesen is een zeer gefrustreerd konijn Ajax heeft hem ooit een dras gezeten , en nadien is het altijd negatief als het over Ajax gaat Soms verzint hij de grootst mogelijke onzin om zijn kromme gedachten kracht bij te zetten Het is ook altijd achteraf als hij iets zegt, nieuws achteraf is geen nieuws Maar bij hem is het pure roddel uit frustratie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen