Willem van Hanegem: 'Ik vind het zo gek dat niemand bij Ajax zegt: stop daar nou mee'

1 september 2023, 16:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Willem van Hanegem wordt 'niet vrolijk' van Ajax. De Amsterdammers verloren donderdag met 0-1 van Ludogorets, maar bereikten evenwel de groepsfase van de Europa League.

"Je wordt er niet vrolijk van als je naar Ajax kijkt. Wat ik vooral niet begrijp, is dat er iemand is gekomen die zo verschrikkelijk veel geld uitgeeft aan spelers die ze eigenlijk al rond hebben lopen", zegt Van Hanegem in de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad.

Volgens Van Hanegem moet iemand Sven Mislintat tot de orde roepen. "Ik vind het zo gek dat niemand bij Ajax zegt: stop daar nou mee. Denk je nou echt dat zo'n Davy Klaassen veel minder is dan die gasten die zijn gehaald? En dan heeft Klaassen ook nog het Ajax-gevoel."

Artikel gaat verder onder video

De Kromme reageert ook op de Champions League-loting van Feyenoord tegen Atlético Madrid, Lazio en Celtic. "Het is een mooie loting. Het enige wat je tegen Atlético niet moet doen, is je gek laten maken. Zij vinden het echt niet fijn als je ze onder druk zet. Ik denk dat Feyenoord op de tweede plek gaat eindigen."

Volg de transferontwikkelingen op Deadline Day in ons liveblog!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Willem van Hanegem IS BANG DAT ajax te veel top spelers haalt,. Willem je begrijpt toch dat er Europees en nationaal gevoetbald moet worden en dan krijg je nog schorsingen blessures . dus dan kan je maar beter veel spelers hebben wand dat gaat de doorslag geven bij het kampioen schap van AJAX! …

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

als dit het is ,dan wel van het rechter rijtje

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is die jongen wel goed of zo, vraagt Saartje

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hahahaha. kampioen hahahahahaha

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen