Ajax-fans smelten na zien trainingsfoto: 'Een gouden handdruk'

31 oktober 2023, 19:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax-trainer John van ’t Schip heeft zijn eerste training afgewerkt in de stromende regen dinsdagmiddag. Desondanks stond de inmiddels 85-jarige (!) Sjaak Swart langs het trainingsveld om de eerste training te bekijken van de oefenmeester. Die had uiteraard even een moment tijd om langs het clubicoon te lopen om hem een hand te geven.

Ook de Ajax-fans vonden het een geweldige foto die geschoten werd tijdens de kletsnatte training, van Van ’t Schip en clubman Swart. Die had weliswaar een paraplu opgestoken tegen de regen, maar ondanks al het water dat naar beneden viel en de slechte resultaten, stond hij toch maar keurig langs de kant van het veld.

Artikel gaat verder onder video

Van ’t Schip is deze officieel begonnen aan zijn job als hoofdtrainer van Ajax. Nadat Hedwiges Maduro twee duels interim-trainer was van de Amsterdammers, heeft Van ’t Schip voorlopig het stokje overgenomen van de vertrokken Maurice Steijn. Van 't Schip is niet het enige clubicoon dat is teruggekeerd: ook onder anderen Louis van Gaal, Danny Blind en John van 't Schip kwamen terug naar Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weer een Ajax-icoon erbij. Hopelijk dat Ajax nu in een blijvend stijgende lijn komt.

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De training kan wel hartstikke mooie zij n Maar op het veld wedstrijd hebben ze het nog niet laten zien en Sjaak zwart zou ook een keer niet voor aanstaan die geilt er denk ik op

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen