Bejubelde Micky van der Ven bezorgt Tottenham Hotspur hoogstpersoonlijk koppositie in Premier League

7 oktober 2023, 15:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Viaplay

Tottenham Hotspur mag zich voorlopig de nieuwe koploper van de Premier League noemen. The Spurs wonnen zaterdagmiddag op bezoek bij promovendus Luton Town FC met minimale cijfers: 0-1. Micky van der Ven maakte het enige doelpunt en werd de gevierde man.

Nieuwe trainer Ange Postecoglou lijkt het aardig op de rit te hebben bij Tottenham en verloor dit seizoen nog niet in de Premier League. Afgelopen speelronde rekenden The Spurs zelfs af met Liverpool (2-1), waardoor het vertrouwen voor het duel tegen promovendus Luton groot was. Van dat grote vertrouwen was voor rust echter niet veel van te zien aan de kant van Tottenham.

Artikel gaat verder onder video

De club uit Londen liep zelfs vlak vóór die rust tegen een domper aan, toen Yves Bissouma moest inrukken met een rode kaart. Met tien man moest Tottenham in het tweede bedrijf gaan proberen om (virtueel) de nieuwe koploper van de Premier League te worden. Gelukkig was daar Nederlander Micky van der Ven om de boel te redden.

De van VfL Wolfsburg overgekomen verdediger was het eindstation na een voortreffelijke actie van James Maddison en tekende daarmee voor zijn eerste doelpunt in dienst van The Spurs. Van der Ven bleef daarna ijzersterk spelen en zorgde er mede door dat Tottenham met tien man stand hield op Kenilworth Road. Ook op X wordt Van der Ven bejubeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen