Driessen denkt te weten over wie Slot niet helemaal tevreden is bij Feyenoord

9 oktober 2023, 09:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots / Talpa

Valentijn Driessen denkt dat Arne Slot bij Feyenoord niet helemaal tevreden is over Ayase Ueda. De Japanse spits kwam afgelopen zomer voor maximaal tien miljoen euro over van Cercle Brugge, maar heeft mede door de uitstekende prestaties van Santiago Giménez nog maar weinig gespeeld.

Giménez maakte zondag tegen PEC Zwolle alweer zijn elfde en twaalfde doelpunt van het seizoen in de Eredivisie. "Bij Feyenoord-supporters is hij al een fenomeen, maar ook bij Slot. Normaal gesproken is Slot altijd heel voorzichtig om een mening over spelers te geven, maar hij zei dat hij dolblij is met Giménez, wat ook weer aangeeft dat hij niet helemaal tevreden is over Ueda", begint Driessen in een video-item van De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

Driessen kan zich wel voorstellen dat Slot ontevreden is over Ueda. "Hij scoorde… Nou ja, eigenlijk scoorde hij niet, maar hij was wel betrokken bij de 0-1 tegen Atlético Madrid. Hij maakte daar niet de indruk die je verwacht van een spits van Feyenoord. Giménez zit in zó'n flow, die kan iedere ploeg gebruiken. Tegen PEC Zwolle maakte hij het verschil. Als hij dat gemiddelde blijft volhouden, zou dat geweldig zijn."

Ueda speelde in alle competities tot nu toe 172 minuten voor Feyenoord. Tot nu toe maakte hij één doelpunt voor de Rotterdamse club. Dat was in de 1-5 gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht op 3 september.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik voorspelde het al dat die Driessen zijn focus ook op andere clubs gaat richten en dan inhoudelijk met onzinnige informatie zoals dit: "Driessen denkt te weten over wie Slot niet helemaal tevreden is bij Feyenoord". Wat heeft het nou voor zin om dit te melden ? Is niet leuk voor Ueda en ook niet voor Slot. Die Driessen moet ook door Feyenoord worden gecanceld, lijkt me.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt King, het is mij ook opgevallen wat je schreef, maar ja als lezer trap je er telkens in.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wederom weer een hoop slap gelul van die Driessen. Dit heeft niets met te maken met dat Slot niet tevreden over Ueda is maar dat de eerste spits gewoon Gimenez is. Zoals Luuk de Jong dat bij PSV en Pavlidis dat bij AZ is. Zolang deze spitsen presteren zullen ze altijd als eerste in de pikorde staan bij hun trainer. Ik denk dat Driessen van onder zijn steen vandaan weer wat te melden moest hebben.

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

het zal maar je familie of een relatie van je wezen kocht ik als eerste de Pil van Drion, wat een ontzettend ziek figuur is dat

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

dit is nu zo"n onbeschrijfelijk smerig reportertje die no.! is in onrust stoken, eerst Ajax naar de kl... helpen door vieze achterbakse geruchten de wereld in te helpen die zichzelf vermenigvuldigen door een stel hersenloze figuren aan het werk te zetten, wij Feyenoorders zitten totaal niet op deze Narcist te wachten en denk Slot dus ook niet, als wij wat willen weten benaderen wij eerst tientallen andere reporters die wel een zinnig verhaal hebben maar altijd opbouwende kritiek kunnen spuien, willen wij wat van Driessen weten rammelen we eerst 3x met de deksel van de vuilnisbak om die ziektekiemen tegen te houden en om hem er na onmiddelijk weer te sluiten

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan zie je gelijk wat voor niveau de Telegraaf heeft (een onbetrouwbare sensatie krant) want die betalen hem goed voor de onzin die hij uitkraamt.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niemand die bij Feijenoord invloed heeft maakt zich zorgen om Valentijn een man van vele meningen maar een meester van niks.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Idd lekker laten gaan . Ik hoor in en om de kuip ,op fansite ook helemaal niks over deze man .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen