Maurice Steijn vertelt wat hij tijdens de interlandperiode heeft gedaan

20 oktober 2023, 15:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De interlandperiode is goed geweest voor Maurice Steijn en zijn assistenten, zo vertelt de 49-jarige trainer op de website van Ajax. Met frisse moed leeft Steijn toe naar de hervatting van de Eredivisie. Komende zondag neemt Ajax het vanaf 12.15 uur in De Galgenwaard op tegen FC Utrecht.

Steijn had tijdens de interlandperiode niet de beschikking over een complete selectie. "We hebben met een kleine groep doorgetraind, want het gros was weg. Ik heb veel wedstrijden van ons, FC Utrecht en van onze internationals bekeken. Daar heb ik mooie dingen gezien en dat is positief. Ze hebben allemaal veel minuten gemaakt", aldus de trainer.

Artikel gaat verder onder video

Hoewel de Ajax-selectie met Steven Berghuis, Branco van den Boomen, Benjamin Tahirović en Devyne Rensch meerdere twijfelgevallen kent richting het duel met Utrecht, is de spelersgroep weer compleet. "Iedereen is inmiddels weer aangesloten met het oog op zondag. De jongens zijn even weggeweest en ik zie frisse en vrolijke gezichten op de club."

Steijn bivakkeerde tijdens de interlandperiode naar verluidt enkele dagen op Ibiza. Dat kwam de Ajax-trainer op de nodige kritiek te staan, al is nergens officieel bevestigd dat Steijn daadwerkelijk naar het Spaanse eiland is afgereisd.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik wordt zo moe van die man. Daar moet als speler ook nog mee werken!!! Terwijl hij vaak genoeg de verkeerde en onjuiste beslissingen neemt

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je bedoelt deze schijt trainer toch ?

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Stein is toch die trainer die het bestuur ondermijnt en er op sportief vlak niks van bakt. Alle supporters en fans van andere clubs zijn erg blij met deze pannekoek bij Ajax. En wat is nu de toegevoegde waar van van Gaal en Michael van Praag ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen