Mike Verweij komt met 'heel groot nieuws' over Ajax: 'Het is een uitgemaakte zaak'

13 oktober 2023, 17:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots / De Telegraaf

Danny Blind wordt adviseur van de Raad van Commissarissen van Ajax, zo heeft Mike Verweij bekendgemaakt in de podcast Kick-off van De Telegraaf. Het is de bedoeling dat de 62-jarige Blind op de lange termijn gaat plaatsnemen in de Raad van Commissarissen van de Amsterdamse club.

"Ik heb heel groot nieuws", begint Verweij. "Danny Blind wordt adviseur van de Raad van Commissarissen. Net zoals Louis van Gaal. Of hij daarvoor betaald krijgt? Nee, het is een papieren dingetje. Ajax was te laat om Danny Blind voor de AVA (Algemene Vergadering van Aandeelhouders, red.) in november. Dus om Danny Blind voor te dragen als commissaris, moet er een BAVA (Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, red.) worden uitgeschreven. Er komen waarschijnlijk meer nieuwe commissarissen, dus daar wachten ze even mee."

Artikel gaat verder onder video

Volgens Verweij gaat Blind na zijn adviseursrol plaatsnemen in de Raad van Commissarissen. "Dat is al een uitgemaakte zaak. Iedereen is heel erg enthousiast over Danny Blind zijn eerste periode als commissaris. Marc Overmars heeft hem ook geprezen als een commissaris met wie de lijntjes heel erg kort waren. Heel erg betrokken. Heeft ook kennis van zaken. Hij is ook technisch directeur geweest. Dus het is volkomen logisch dat Danny Blind terugkeert als commissaris."

Blind heeft allerlei functies bij Ajax vervuld. Tussen 1986 en 1999 was hij speler van de Amsterdamse club. Daarna is hij als (jeugd)trainer, directeur spelersbeleid, hoofd jeugdopleidingen, technisch directeur en RvC-lid Ajax van dienst geweest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gefeliciteerd met die gladjanus 🤣🤣🤣

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mike Verwey is net zo een gladjanus.

Adder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feijenoord 1908. Jullie hebben 15 jaar onder en kei geleefd toen je elke keer weer met 4 of 5 nul op je donder kreeg. Nu gaat het gelukkig goed met je cluppie maar ga nu niet naast je schoenen lopen omdat het nu goed gaat.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@Adder hoogmoed komt voor de val voor 1908. Na zoveel jaar pas landskampioen en verder nog niks en de arrogantie naar Ajax uit te halen. We zullen het wel zien de komende wedstrijden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen