Ouders van Liverpool-aanvaller Luis Díaz ontvoerd, moeder in veiligheid

29 oktober 2023, 12:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Revista Semana

De vader van Luis Díaz is nog niet in veiligheid, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving in Colombiaanse media. De moeder en vader van Díaz werden zaterdagavond ontvoerd in Colombia, vlakbij hun woonplaats Barrancas. Alleen de moeder is terecht.

Zaterdagavond werden de ouders van Díaz uit hun auto gehaald door bewapende motorrijders. De zaak had meteen de aandacht van de hoogste kringen van de Colombiaanse regering: president Gustavo Petro bevestigde al dat de moeder van Díaz, Cilenis Marulanda, in veiligheid is.

Artikel gaat verder onder video

Het Colombiaanse Revista Semana heeft beelden gepubliceerd waarop de auto te zien is waarin de ouders van Díaz zaten, en ook de personen die verdacht worden van betrokkenheid bij de ontvoering. Zij leken de auto te volgen. Díaz heeft zelf niet gereageerd op het nieuws.

Hoe reageren Colombia en Liverpool?

Liverpool liet zondagochtend in een statement weten 'op de hoogte te zijn van een lopende situatie rondom de familie van Luis Díaz'. "Het is onze hoop dat de kwestie veilig en zo snel mogelijk wordt opgelost. In de tussentijd ligt onze prioriteit bij het welzijn van de speler."

Ook de Colombiaanse voetbalbond heeft in een statement gereageerd. De bond zei de situatie te betreuren en staat achter Díaz en zijn familie, zo luidde het statement. De bond zei te hopen dat 'de betrokken autoriteiten de situatie zo snel mogelijk oplossen'. De 26-jarige Díaz speelde 43 interlands voor Colombia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen